Műsorújság
RTL Most

Blake Lively mellmérete óránként változik

A Gossip girl szőke szépsége, aki alig négy hónapja adott életet első gyermekének, a minap arról panaszkodott, hogy kebelmérete egy nap alatt többször is képes megváltozni.
Forrás: tumblr.com

Az Adaline varázslatos életének színésznője, akinek már négy hónapos Ryan Reynolds-cal közös, James névre keresztelt kisfia, nemrég elismerte, hogy egy nap többször is átöltözik. Blake azzal indokolta a gyakori ruhaváltogatást, hogy mellei hatalmasra duzzadnak gyermeke távollétében, ezért sokszor túl szűkké válik öltözéke.  Ryan huszonhét esztendős kedvesét legutóbb három nap leforgása alatt tizennégy különböző szettben látták.
 
"A méreteim, ha szabad így fogalmaznom, megnőnek a nap folyamán. Előfordult, hogy úgy kellett színpadra állnom, hogy a ruha, ami órákkal a rendezvény előtt még tökéletes volt rám, egyszerűen alig fedte el a kebleimet, és csak arra tudtam gondolni, hogy Jaj, csak nehogy előbukkanjanak!"


 
Blake Lively, aki köztudottan nem alkalmaz stylistot, már februárban elkezdte összeállítani a sajtótájékoztatókra tervezett szettjeit. A színésznő sokszor testvére, Robyn segítségét kéri, hisz körülbelül kétszázötven ruhát kell kiválogatnia.

A Gossip girl sztárja azt is elárulta, hogy a művész szobában, a mosdóban vagy az autóban szokott átöltözni, és a fodrásza már specializálódott az autóban történő hajigazításhoz is.

Nézd a Gossip girl - A pletykafészek című sorozatot május 1-jén 05:20-kor az RTL Klubon!

Forrás: dailymail.co.uk

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók