Tudjuk, ősidők óta ellenségek a vámpírok, és a vérfarkasok, habár szerintünk csak addig, míg ezeket a képeket meg nem látják a vérszívó hölgyek is. Figyelem, belepirulós fotók következnek!

Michael elmondása alapján ez az első alkalom, hogy egy márkát népszerűsít, ledobva gátlásait, és egy szál alsónadrágban pózol.
 
A Vámpírnaplók farkasa, Michael Trevino szinte pucérra vetkőzött

„Igazából ez az első alkalom, hogy bármilyen márkát is népszerűsítek. Ez az egész helyzet még új, főleg a képek. Habár a fotózást élveztem a legjobban.”

A Vámpírnaplók farkasa, Michael Trevino szinte pucérra vetkőzött

A képeket elnézve se híre, se hamva az izgulásnak, vagy a kezdeti félelemnek. Tökéletes az összes!


Ugye, nem csak mi gondoljuk ezt?


Michael egyébént 2000 óta színészkedik, évekig csak epizódszerepeket kapott olyan sorozatokban, mint a Bűbájos boszorkák, a Nyomatalanul, a Döglött akták, a Miami helyszínelők, a Helyszínelők, A mentalista, vagy a Doktor Csont. 2008-ban szerepet kapott a 90210 című tinisorozatban, az igazi áttörést azonban a Vámpírnaplókban Tyler Lockwood karaktere hozta meg számára.

A Vámpírnaplók farkasa, Michael Trevino szinte pucérra vetkőzött

2009-ben a Love Finds a Home című tv-filmben is láthattuk, még ugyanabban  az évben pedig a The Factory című thrillerben játszott John Cusack mellett. 2013-ban vendégszerepelt a The Vampire Diaries testvérsorozatában a The Originals-ben is. 2015-ben a Kingmakers című televizíós filmben színészkedett, 2016-ban pedig a Sunset Park-ban találkozhatunk vele, mint Gino Sarcione.