Műsorújság
RTL Most

A Teresa sztárja A szürke ötven árnyalatában?

Angelique Boyer felhagy a férfimagazinok világával, és helyette a sportolásra összpontosít, hogy csodás alakja legyen mire elkezdődnek a latin romantikus dráma forgatásai.
Forrás: tumblr.com

A huszonhat éves Angelique Boyer nem vállal több meztelen fotózást. A telenovella sztár először 2008-ban szabadult meg ruháitól a mexikói férfi magazin, a H Para Hombres kedvéért. Egy nemrég készült interjúban azonban a mexikói színésznő elárulta, hogy mostantól másra fókuszál a meztelenkedés helyett.

"Inkább edzéssel töltöm az időmet, és sportmagazinokban vállalok csak szereplést. Már eleget vetkőztem! Egyszerűen belefáradtam, ezért mostantól nem vállalok ilyen jellegű modellkedést."

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy Boyer mostantól elrejti érzéki oldalát. Sőt! A Franciaországban született színésznő elárulta, hogy szívesen szerepelne A szürke ötven árnyalata latin verziójában.

"Imádtam Anastasia karakterét, mert minden nő magára ismerhet benne! Nagyon emblematikus személyiség, és én színésznőként pont ilyen ikonikus karakterek megformálására vágyom!"
 
Forrás: tumblr.com

A Teresa sztárja Christian Grey szerepére is talált már jelöltet szerelme, Sebastián Rulli személyében. A pár egyébként remekül kijön egymással, és bár még nem tervezik komolyabbra fordítani kapcsolatukat, mégis kiegyensúlyozott szerelmük.

Nézd a Teresa című sorozatot minden hétköznap 02:30 után az RTL Klubon!

Forrás: latinpost.com

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók