Műsorújság
RTL Most

Zajlik az élet Charlie Hunnam körül

A Kemény motorosok sztárja egy percig sem unatkozik a sok munkának és a róla szóló pletykáknak köszönhetően.

Tavaly Charlie Hunnam angol színészt kérték fel a Szürke ötven árnyalata című filmadaptáció főszerepére. Charlie végül visszamondta a szerepet, mert nem tudott azonosulni Christian Grey személyiségével. Idén júniusban szárnyra kaptak a színész halálhíréről szóló pletykák, ezt azonban egy interjúban cáfolta és megnyugtatott mindenkit, hogy mindez csak egy rossz tréfa volt. Pár hete jelent meg egy parfümreklám, melyben a sármos színész a gyönyörű Doutzen Kroes társaságában csábított és érzékiségével teljesen elvarázsolta a hölgy nézőket. Mindezek mellett 2008 óta megállás nélkül forgatják a Kemény motorosok című amerikai krimisorozatot, melyben ő játssza a főszerepet, így bőven akad munkája. A magyarországi nézőknek sem kell tovább várni a sorozat folytatására, hisz augusztus 29-én jön a Kemény motorosok második évadának premiere az RTL Klubon, melyben a szervezet tagjai folyamatos megfigyelés alatt állnak, miután Bobbyt őrizetbe veszik Brenan Hefner halála miatt. Opie is visszatér, akinek a feleségét tévedésből ölték meg. A banda életét nem csak a rendőrök keserítik meg. A városba új csapat érkezik befektetőknek álcázva, akik szövetkeznek az Anarchia Gyermekei ellenségeivel, hogy átvehessék az uralmat.

Forrás: ibtimes.com

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók