Műsorújság
RTL Most

Jennifer Aniston jógával erősít

A bombaformában lévő színésznő sokat tesz azért, hogy negyvenöt évesen is tökéletesen nézzen ki.

Jennifer Aniston számára fontos, hogy mindig fitt legyen, ezért rendszeresen jógázni jár. Jógaoktatója, Mandy Ingber elmondás szerint a színésznő különös figyelmet fordít a guggolásoknak egy-egy romantikus hétvégi kiruccanás előtt. Jennifer leginkább a hátsóját erősíti, mert fontosnak tartja, hogy mindig feszes legyen a feneke. A Jóbarátok sztárja szerencsére nagyon következetes és elkerüli a zsíros, egészségtelen ételeket is. Aniston szintén színész vőlegénye, Justin Theroux igazán büszke lehet szerelmére, hisz ötvenhez közelítve is szuperül néz ki. A két színész egyértelműen a plasztikai műtétek ellen van, így nem valószínű, hogy Jennifer valaha is botoxhoz fog nyúlni. Szerinte az idősödő nők kétségbeesetten próbálják megállítani az időt és az öregedést, de így csak még korosabbnak tűnnek. Reméljük, Jen komolyan gondolja mindezt és pár év múlva nem szétplasztikázott arccal mosolyog ránk a filmvászonról.

Forrás: nationalledger.com

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók