Műsorújság
RTL Most

Fehér Tibor az RTL Klub Reggeli műsorának új házigazdája

Peller Anna és Lukács Miki váltótársat kapott. A sármos színész már alig várja, hogy új szerepkörben próbálhassa ki magát.


Fehér Tibor, a Nemzeti Színház társulatának tagja, június 20-án, kedden reggel köszöntötte először a nézőket az RTL Klub Reggeli műsorában. A fiatal színész állandó házigazdája és váltótársa lesz Annának és Mikinek, a nyári időszakban minden nap mással vezet majd műsort, akivel együtt kezdik a reggelt. Míg Anna és Miki házastársak lévén mindent tudnak egymásról, Tibor és adott partnere, a Reggeliben, élő adásban ismerkedhetnek majd egymással, ennek köszönhetően számtalan vicces és meglepő szituáció adódhat az élő műsor során. 

„A Nemzeti Színházban éveken át készítettük a Művészbejáró című online magazint, amelyben az aktuális előadásokról kérdezgettem a színészeket, most pedig eljött az idő és lehetőséget kaptam, hogy a Reggeliben kipróbálhassam, hogy megy az interjúkészítés élő adásban. Izgatottan vártam, hogy házigazdaként köszöntsem a nézőket” – mondta Tibor.

Az RTL Online elkísérte Fehér Tibit egy fotózásra, ahol elmesélte, hogyan lett belőle a Reggeli új házigazdája, milyen a kapcsolata Annával és Mikikével és milyen érzésekkel vág bele az új kalandba:
 


Ráadásul még próbára is tették a tudását!

Tibinek még nincs televíziója, de a neten keresztül visszanézte a Reggeli eddigi adásait, és kiderült, hogy mi mindenre emlékszik!
 


Kíváncsi vagy, hogyan vezette a keddi műsort Eke Angélával? Itt az összes beszélgetést megnézheted!

Legnézettebb videók