KERESÉS search-close

Barátok közt játék a Mátyás király téren

szerző:
2011.09.17. 07:00
István Dani még sohasem járt a Mátyás király téren, pedig régi nagy vágya volt. Néhány lelkes néző előbbre jár, mint ő, hiszen egy élő kvízen vehettek részt a Rózsában Varga Izával és Aradi Balázzsal.
Barátok közt játék a Mátyás király téren
A Barátok közt milliós nézőtábora találgatta nyáron, hogy túl éli-e Miklós és Balázs a robbanást? Mi lesz a következménye egy elcsattant csóknak, és hogy vissza tér-e Kinga emlékezete. A folytatás lehetőségeiről a nézők is véleményt mondhattak a nyári szünet alatt.

A legjobban teljesítő válaszadók - akik részt vettek egy kvízjátékban - meghívást kaptak a Barátok közt stúdiójába, egy döntő játékra.

A kissé megilletődött nézők beléphettek a sorozat hatalmas stúdiójába, ahol a jól ismert Rózsa kávéházban a színészek furfangos kérdésekkel várták őket.

Nézze meg a Reflektor riportját!


A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való