Műsorújság
RTL Most

Sztárok tüzes buliján jártunk

Az egyik magazin nagyszabású party-t szervezett, a Reflektor most megmutatja, hogyan mulattak a hírességek.

Ötödik évfordulóját ünnepelte az egyik pletykamagazin. A bulit egy tüzes és forró partynak álmodták meg, ám arra nem gondoltak, hogy a külső helyszín miatt az időjárás közbeszól.

Varga Viktor dacolt a hideggel, már ami az öltözékét illeti. Egészen sivatagi hangulatban érezte magát. A celebek szinte dideregtek, ezért meg kellett valahogy izzasztani őket. Ha már pletykamagazinról van szó, ők is feldobtak néhány forró témát.

- Szerintem nekem volt az egyik legmelegebb bulváros életem, mióta kijöttem és mikor bent voltam, én manapság már nevetek ezeken, de voltak durva dolgok. Főleg amikor az életemmel kapcsolatos munkákat hozták fel, és figurázták ki vagy túlozták el, amiből még most is vannak problémáim - mesélte Gigi.

A Barátok közt Magdi anyusa, Fodor Zsóka mindenkit egy meleg öleléssel fogadott.

A sok tüzes hölgy között SP olyannyira belemelegedett az éjszakába, hogy még a mikrofont is elvette. Forró helyett ő inkább a jól bevált zsírral jellemezte a bulit.

- Zsír a buli!

Ennek ellenére éjfélkor még csak Pataky Attila izzadt a tánctéren egy nagyobb hölgykoszorú társaságban.
A buli végül egészen beindult, mi pedig semmiképpen sem szerettünk volna negatív hírt jelenteni a sztárokról, így hagytuk őket nyugodtan elengedni magukat.

A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók