Műsorújság
RTL Most

Nem véletlen Pitbull névválasztása

A rappernek életében számos nehézséggel kellett szembenéznie és tudja, mit jelent a küzdelem.

Egy dal, amit talán még azok is ismernek akik nem akarták. Hiszen annyira fülbemászó. De azért lássuk be, olyan nagy képzelőerő nem kellett a refrénhez, ami így szól: "Tudom, hogy akarsz, te pedig tudod, hogy én akarlak". A sláger Amerika talán legfelkapottabb rapperéhez, Pitbullhoz fűződik, akivel mostanában mindenki együtt akar dolgozni...

- Az inspiráció mindenhonnan jön, a különféle kultúrákból, országokból, nagyon sok ötlet például az utazások során születik vagy ha hallok valami klubzenét.

Pitbull állítólag azért választotta magának ezt a nevet, mert ez a kutyafajta a küzdelméről híres, ahogyan ő is, hiszen élete során számos nehézséggel kellett szembenéznie. A kubai bevándorlók gyerekeként született sztárt sokan bántották amiatt, hogy kubai amerikaiként kékszemű, 16 évesen pedig édesanyja kirúgta otthonról, mivel drogdíler lett. Ahogyan a többi rosszfiú, ő is a rapbe menekült, ahol többen is felfigyeltek rá.

- Azon a környéken, ahol felnőttem, nagyon sokfajta stílussal találkoztam: a merengével, a freesytle-lal, a fenékrázással és a hip-hoppal, na, ezeket gyúrtam én egybe.

Az évek során olyan előadókkal dolgozott együtt mint például Akon, Jennifer Lopez, Usher, Enrique Iglesias, Mark Anthony és Neyo. A Rain over me című dalt Mark Anthonyval közösen forgatták.

Pitbull a sikerek mellett azért egy-két balhét is magáénak tudhat. 2007-ben ittas vezetésen kapták, két éve pedig egy koncertjén megütött egy rajongót, mert az egy pakli készpénzt vágott az arcába. De ez már régen volt, mostanában szerencsére inkább slágerei miatt hallunk róla... A Reflektor riportja itt látható!


A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók