Műsorújság
RTL Most

Magyar tervezők ruháit hordja Zac Efron

A Use három tehetséges fiatalt foglal magába, akik a főiskola óta együtt dolgoznak. Ruháikat a hollywoodi sztárok is szívesen viselik.
A divat egy adott kultúra vagy kor irányzata, amely leggyakrabban az öltözködést, és a társas érintkezés szabályait befolyásolja. Nem véletlenül vonz és foglakoztat mindannyiunkat annyira! Versace, Ferre, Gucci, és Dior, a szakma nagyágyúi mellett a hazai Use-nak is bérelt helye van a divatvilágban! Bizony a zsenik köztünk, tőlünk karnyújtásnyira élnek! Beüzemeltem a Reflektor kameráit és meglátogattam azt a három tehetséget, akikről már a fél világ beszél! Eszter, Attila, és András készségesen mutatják meg Önöknek a divat egyik bölcsőjét, belvárosi műhelyükben faggattam őket a megismerkedésükről.

Füzes Eszter: A főiskolán találkoztunk, oda jártunk egy szakra, ruhatervező szakra, és volt egy közös feladatunk! Volt egy közös finn munkaruha pályázatunk, és arra közösen jelentkeztünk, azon dolgoztunk együtt és aztán együtt maradtunk.

Godena Juhász Attila: De ez egy nagyon sikeres pályázat volt, mert ha jól emlékszem, 42 országból jelentkeztek és mi különdíjat kaptunk!

Tóth András: Meg hát azért ez nem az a szakma, ahol a magányos farkasok nagyon labdába rúgnának, ezt egyedül nem lehet anyagilag se, fizikailag se, mentálisan se csinálni!

Három ember, három különböző elgondolás, sejtethetik, hogy a munka egy tökéletes gépezetként működik.

Tóth András: A kreatív részét, a tervezést, az anyagkiválasztást mindig együtt csináljuk! Mind a hármunk szempontjai figyelembe vannak véve, pont a száraz hétköznapi dolgok, tehát az ilyen üzletvitel, meg ilyesmik, le vannak osztva hármunk között.

Eszter egyetlen nőként, szinte kiváltságos helyzetben van a fiúk között... Múzsa és női prototípus egyben. Eszter bevált modellként, hiszen számos sztár viseli előszeretettel a ruháikat a nagy és csillogó celeb eseményeken! Zséda, Schell Judit, High School musicale szereplői vagy éppen marozsán Erika.

A tervezők, ha úgy adódik egészen hajnaltól késő estig azon dolgoznak, hogy jó előre, szezonokkal megelőzve a divatot, kitalálják a legújabb trendeket! Miután megálmodták a ruhakölteményeket jönnek a kivitelezők! És itt szeretnék eloszlatni minden rejtélyt! Nem a kis szobában, nem philippinók hajtják a varrógépet, hanem szakavatott varrónők! A Reflektor teljes riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók