Műsorújság
RTL Most

Judy édesanya lesz!

Az énekesnő sokáig nem gyanakodott gyermekáldásra, hiába gyötörték rosszullétek.

Judy élete 180 fokos fordulatot vett! Miután kivált a Groovhouse zenekarból és szólókarrierbe kezdett, úgy érzi, minden jó irányba tart. Nem csak munkájában sikeres, magánélete is teljes. Az énekesnő hosszú várakozás után végre babát vár!

- A fejfájásom olyan migrénesre alakult, hogy volt egy nap, az a bizonyos nap, amikor nem tudtam felkelni. Pont egy esküvőre készülődtünk, amikor mondtam Balázsnak, hogy ha nekem fel kell kelnem vagy öltöznöm, elájulok. Nem bírtam kávét inni, én, aki nagy kávés vagyok, az illatától rosszul voltam, de nem gondoltam, hogy terhes vagyok.

Még akkor sem gyanakodott, amikor jöttek a kívánós napok, és mindig jégkrémet akart enni. Inkább attól tartott, valami nagy baj van az egészségével, ezért felkereste egy barátját.

- Kérdeztem, hogy mehetek–e az egyik közös ismerősünkhöz kivizsgálásra, mert nagyon nagy bajom ban, különben ki fogok purcanni. Ő kérdezte, hogy vettem már tesztet? Mondtam, nem, miért vettem volna? Ne viccelj már, eddig se, ezután sem, de azt mondta, produkál a hormon ilyeneket.

Bár egyáltalán nem bízott a pozitív eredményben, mégis vett egy tesztet, ami azonnal kimutatta, hogy bizony babát vár.

- Egyszerűen nem tudtam, hogy sírjak, nevessek, ez most jó vagy rossz, vagy mit kell ilyenkor egyáltalán tennem.

Azonnal hívta anyukáját, és párját, Balázst az örömhírrel.

- Hívtam és mondtam neki, hogy jobb, ha leülsz, mert össze fogsz esni. Ő rögtön tudta, hogy terhes vagyok. Ő már érezte, másképp viselkedtem, ingerültebb voltam, érezte, kívülállóként sokkal másabb ezt látni.

Judy régóta vágyott már arra, hogy teljes legyen az élete. A 12 évvel ezelőtti balesete, az utána lévő műtétek sokasága, a csalódások többször is depresszióssá tették, még akkor is, ha szakmájában sikert sikerre halmozott.

- Pont három hónapja, hogy kiváltam, pontosabban megszünt a Grouvehouse, 12 év után. És eddig bármilyen probálkozás volt, soha, vagyis nem védekeztünk. Én előtte jártam egy kineziológushoz, aki azt mondta, hogy a zenésztársam blokkolt, mert félt, hogy ha én terhes leszek, akkor megszűnik a zenekar, én abszolút hiszem, hogy ez így van. Egyszerűen csak sodródsz az árral, sikert sikerre halmozol, és mégsem tudod minek tulajdonítani, hogy boldogtalannak érzed magad. Nem tudod, miért nem tudsz kiteljesedni, és nyilván most egy igazi család leszünk. Eddig albérletről albérletre jártunk, most lett házunk, ez mindennél jobb, egy díjjal nem ér fel.

Judy és párja egy zuglói büfében töltik szinte egész napjukat. Ez az első közös üzletük, amolyan szerelemgyerek. Balázs hihetelen gyorsasággal készíti a megrendeléseket. És közben arról mesél, mennyire örülnek, hogy bővül a család.

- Kifejezetten örülünk neki, igazából nem mostanra terveztük, de volt róla szó, nem lehet ezt tervezni. Igazából megcsináltuk volna a házat, berendezkedtünk volna, és vártuk volna, dehát így alakult.

Tervezik, hogy még kettesben elmennek nyaralni néhány napra, aztán Judy gőzerővel készíti első szólólemezét, és remélik, hogy karácsonyra már a fa alatt lesz egy gyönyörű, egészséges kislány.
A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók