Műsorújság
RTL Most

Látványos show-t várhatunk a világsztártól

A Kapcsolat koncerten itt lesz Kesha és színpadra lépnek a Csillag születik felfedezettjei is.

Kesha, szép, hosszú amerikai nevén Kesha Rosalie Abigail Demetria Sebert 24 éves los angeles-i lány, aki jelenleg valahol Lady Gaga és Britney Spears között van félúton, már ami a sikerességet illeti. Bár talán nem olyan csúnya, mint Gaga, és csak egy picit többet ért a zenéhez, mint Britney, a fanyalgók jobb, ha elhallgatnak. Keshának ugyanis alig két éves karrierje során annyi slágere volt, amivel bőven el tudja majd szórakoztatni a Kapcsolat koncert közönségét.

Ha már a Lady Gaga párhuzamnál tartunk, a kis Kesha éppen olyan csúnyácska, furcsa tinédzser volt, mint Germanotta kisasszony. A 2000-es évek elején még Radioheadet énekelt bandájával, és semmi sem mutatott arra, hogy tíz év múlva a részeges rib... tinédzser prototípusává válik. Kétségünk se legyen affelől, hogy a "whiskey-vel mosok fogat" stílus csupán póz, de tény, hogy Keshának sem kell a szomszédba menni egy kis balhéért. Nemrég azt terjedt el róla, hogy kiverték a fogát, ezért meg is kérte rajongóit, hogy küldjenek neki helyette egy újat.

- Ha pletykálni akarnak róla, hát legyen. Verekedtem, kiütötték a fogamat. Na, jó, nem. Egyszerűen szerintem menő, és tetszik.

Első nagy slágere, a Tic Toc elképesztő sikerében vastagon benne volt a videoklip, és Kesha azóta is biztosan hozza a formáját. A klipet már 58 millióan látták világszerte, de azért az is sokat mondó adat, hogy a paródiáját 20 millióval többen... Komolyan venni Keshát éppen annyira dőreség, mint teljesen leírni: egy jól átgondolt és felépített, nagyon profi imidzsről van szó. Az énekesnő – ki tudja, minek köszönhetően – rengeteget fogyott az évek alatt, régi társkeresős szöveget idézve ma már "csinosnak mondott". A csillogás a lételeme, talán éppen emiatt festi állandóan csillámporral a szemét.

- Csillámport találok szó szerint mindenhol. Például a zuhanyzóban. A bugyimban, a melltartómban, a hajamban és a cipőmben.

Kesha egyébként remek dalszerző, ha levesszük a számaiból a nyávogást meg az autotune-t, erre könnyen rájöhetünk.

A Kapcsolat koncerten látványos, hangzatos élő showműsort várhatunk tőle. Kesha ebben is nagyszerű, aki pedig mégis szeretne valami mást is hallani, nézni aznap, annak ott lesznek a Csillag születik sztárjai Varga Viktortól Tabáni Istvánig, Krizbai Tecától az Appril Projectig.

A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

    Hasonló videók

      Legnézettebb videók