Műsorújság
RTL Most

Felejthetetlen élményt szereztek a sztárok

DJ Dominique ezúttal egy gyermekotthonnak gyűjtött, az általa szervezett eseményre a fellépők boldogan mondtak igent.

DJ Dominique ismét örömet szerzett a hátrányos helyzetű gyerekeknek. Várkonyi Attila régóta szívügyének tekinti, hogy segítsen a fogyatékos, gyermekotthonban vagy nagycsaládban élő gyerekeknek. DJ Dominique ezúttal a Nem Adom Fel Alapítvány szendrőládi gyermekotthonának gyűjtött. 55 fellépőt hívtak meg az eseményre, a kérésre mindannyian azonnal igent mondtak. A délutáni kicsiknek szóló bulit és sporteseményt este rengeteg fellépővel egy megakoncert, és egy Fergeteg Party követte. A színvonalas színpad- és lézertechnika bármilyen koncerten megállta volna a helyét.

- Ma kétszer telt meg a Petőfi Csarnok, napközben a kicsiknek volt buli, ott Takács Nikolasnak volt a legnagyobb sikere, de Ádok Zolit is nagyon szerették és minden másik fellépőt is - mesélte DJ Dominique.

Este pedig a 80–as, 90–es évek legsikeresebb magyar zenekaraira tombolhatott a közönség. Színpadra állt az Első Emelet is, akik már 25 éve zenélnek együtt.

- Tavaly voltunk Debrecenben, és egy ilyen kedd esti napon 15 ezren voltunk, 10-től 50 évesig minden. A rádiójátszás is fontos, meg hogy látnak minket, X–Faktorban, Fábry Showban szereplünk, ez ad egy rangot ennek a zenekarnak - vélekedett Kiki.

Kikiéket Janicsák István váltotta, aki ugyan a Veresegyházi Asszonykórus nélkül érkezett, ám a rajongók így is szétszedték.

István egyébként "civilben" Janicsák Veca büszke édesapja. Az öltözőben a család a tőlük megszokott jó hangulatban készülődött. Az X–Faktor legjobb női hangja akár együtt is énekelhetett is volna papájával, de furcsa módon ezt még soha senki nem kérte tőlük.

- Nem, még soha! Ezt most komolyan mondom! Nem jött olyan felkérés, hogy szerepeljünk együtt, nem is jött olyan felkérés, apa nem is szeretné szerintem nagyon, és én sem, mert hát vagy beállok a Veresegyházi Asszonykórusba, vagy akkor mit csinálok?

Ehelyett inkább valami egészen különleges előadást választott Veca, aki dalával még könnyeket is csalt édesapja szemébe. És zenésztársaival együtt ő is egy felejthetetlen élményt szerzett a hátrányos helyzetű fiataloknak és családjaiknak.
A Reflektor riportja itt látható!A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók