Műsorújság
RTL Most

Britney karrierje ismét sínen van

A világsztár drogfüggősége, magánéleti válsága és botrányai után most újra a régi.

Egy cserfes copfos diáklány. Britney Spears 12 éve, 17 évesen... És Britney most, kicsit szőkébben és nőiesebben,felnőve, két gyerek után 29 évesen... 100 millió eladott albummal a kezében világszerte és ismét dögösen.

De nem volt ez mindig így. A tinik popikonja a 90-es évek végén hódította meg először a slágerlistákat Baby one more time című dalával. De már előtte tehetségkutatókban tűnt fel – akkor is elképesztő hangi adottságokkal -és a Mickey Mouse Klubban kortársaival, a ma ugyancsak világsztár Justin Timberlake-kel és Christina Aguilerával szerepelt.

- Mindig is imádtam táncolni, egész picikoromban is, és tíz évesen rájöttem , hogy énekelni is szeretek. Megőrjítettem a mamámat, bömböltettem a rádiót, olyan hangosan énekeltem, hogy a ház szinte összedőlt.

Sokan azt hitték, hogy ez a fiatal csinos leányzó csak egy lesz a sztárocskák közül, aki majd hamar eltűnik a süllyesztőben. Majdnem így lett. De csak hét-nyolc év után, amikor a magánéleti válságokkal és válásával jöttek a botrányok: alkohol- és drogfüggőség, villantások, majd szinte tébolyult állapotban önkezével nyírta kopaszra haját.

Első visszatérése 2007-ben egy zenecsatorna díjkiosztóján történt, de nem úgy sült el, ahogy szerette volna, koreográfia helyett szinte csak össze-vissza botladozott a színpadon. Egy évvel később viszont mindenki meglepetésére a Piece of me című videójáért három díjat is bezsebelt.

Aztán néhány elhanyagolható dal következett, és nagyon úgy tűnt, hogy nem fog összejönni a visszatérés. Most viszont úgy néz ki, megérte néhány évet várni... pontosan két évet a legutóbbi lemez óta.
Új, hetedik stúdióalbumának első látványos klipje, a Hold it against me rögtön a Billboard 100-as lista első helyén debütált, Britney pedig ismét a régi és dögösebb mint valaha.

- Az album címe Femme fatale,vagyis a Végzet asszonya, ami egy nagyon erős nőt takar. Ez nagyon fontos a mai lányoknak, ezt az üzenetet akarom nekik közvetíteni..

Az lemez kapcsán készített interjúban a világsztár azt is elmondja, hogy eddigi munkásságára Madonna, Whitney Houston és Barbra Streisand hatott, és hogy nemcsak érte rajonganak.

- Van, akiért én is rajongok. Ő Brad Pitt, amikor megláttam, odarohantam hozzá, köszöntem neki, de nem nagyon hittem el, hogy találkozhattam vele. Nagyon jó élmény volt!

Azóta már megjelent a második videó is, aminek érdekessége, hogy a a forgatás helyszínén orrfacsaró bűz volt, a művésznő pedig amikor tehette és nem látszott, levette a magassarkúját annyira fájt benne a lába. Mégis személyes kedvence ez a dal.

- A Till the world ends az egyik kedvenc videóm, nagyon elvont, teljesen más, mint a többi. A föld alatt játszódik, rengeteg koreográfia van benne, nagyon jó volt megcsinálni.

Úgy tűnik tehát, hogy karrierje ismét a sínen van. Ami pedig a magánéletét illeti, a madarak azt csiripelik, hogy szeretne férjhez menni kedveséhez, egykori ügynökéhez, Jason Trawick-hez, ami már a harmadik házassága lenne. Remélhetőleg, ha ez bekövetkezik, azért az előzőeknél sikeresebben végződik majd és csak pozitív hatással lesz a karrierjére...
A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók