Műsorújság
RTL Most

Jennifer Lopezt megváltoztatta az anyaság

Az énekesnő zenéjére nagy hatással voltak ikrei, ráadásul J Lo szexibb, mint valaha.

Főállású édesanya, énekesnő, színésznő, divattervező, az American Idol zsűritagja és sokak szerint a világ legszebb nője. Ez a sokrétű bronxi világsztár Jennifer Lopez, aki most négy év kihagyás után új latinos albummal jelentkezett.

- A gyerekek születése után jött az új lemez, a terhesség utolsó hónapjaiban még turnéztam. Aztán miután megszülettek az ikrek, egy ideig nem is csináltam semmit, addig míg nem lettek nyolc hónaposak, akkor kezdtem el az albumon dolgozni. Két és fél évig tartott ,azért ilyen sokáig, mert nem tudtam pontosan, hogy miről is akarok énekelni.

A Szerelem kérdőjellel címet viselő albumának első dala a Lambada felújított változata lett.

- Az, hogy melyik is legyen az album első dala, mindig úgy dől el, hogy körbekérdezem azokat akikben bízom. Most is a lemezcégem embereihez fordultam, megmutogattam nekik pár dalt, és amire elsőre felpattantak, hogy na ez legyen az!, az On the floor volt...

Nemrég pedig kijött a következő kislemez is, amelyben az amerikai rapperrel, Lil Wayne-nel énekel. Hogy a klipben szereplő férfimodellre hogyan is esett az énekesnő a választása, azt azért nem nehéz kitalálni a kubai színész modell- fotói láttán... Mindenesetre J Lo szexibb, mint valaha, és egyáltalán nem látszik rajta, hogy ikreket szült.

- A gyerekeim inspirálták a zeném és a szövegeket. Amikor anya leszel, a szerelemre is máshogy tekintesz, mert sokkal mélyebben érzed át ezt az érzést és máshogy tekintesz mindenre. Azért is ez lett az album címe, hogy mindenki elgondolkozzon azon, hogy mit is jelent neki a szerelem. Én is ezt tettem és sokkal mélyebben átérzem most már.

Egy éve az Ilyen az én formám című film kapcsán adott interjújában még arról is beszélt, hogy annak idején mennyire is félt a terhességtől.

- A ténytől, hogy terhes vagyok, attól egy kicsit kétségbe voltam esve és mikor a doktor úr elmodnta, hogy ikreim lesznek, egyszerűen csak nevetni kezdtem és elkezdtem csacsogni magammal: jól van, akkor ikreim lesznek, a férjem pedig sírni kezdett a boldogságtól..

Bár az énekesnő és férje, Marc Anthony egyelőre még a karrierjükre koncentrálnak, állítólag máris újabb babára vágynak. Az eddigi törekvéseiket elnézve, ezt a céljukat is biztosan elérik.

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók