Műsorújság
RTL Most

Lilu, Veca és Nikolas is vitte a pálmát

A Glamour gálán nemcsak a hazai celebek voltak középpontban, hanem a ruhák is, amiket viseltek.
Széles mosollyal feszítettek sztárjaink a Women of the Year gálán, ahol celebjeink ismét legjobb formájukat, na és persze legújabb ruháikat is megmutatták. Rég láttuk itthon Bódi Sylvit, aki Amerikában töltött néhány hónapot. És aki formás mellei mellett formás lábait is kirakta a pink szőnyegre.

– Már régi vágyam volt, hogy fejlesszem az angolomat, mert annak idején az érettségivel együtt letettem a felsőfokú nyelvvizsgát, de mivel nem használom aktívan a nyelvet, érzem, hogy sokat felejtettem, és kiváló alkalom volt ez arra, hogy fejlesszem.

Sylvi persze nem csak az angol nyelvtudását fejlesztette, hiszen a pletykák szerint egy szívtipró társaságában töltötte szabaidejét.

– A történetnek az az alapja, hogy eljutottam Havaii -ra és ott az egyik nagy bálványommal találkoztam, aki nem más, mint a tízszeres világbajnok szörfös, Callis Leather, szóval vele találkoztam, a sajtó vele összeboronált, de sajnos ennek nincs alapja.

Sylvit a legszebb hajú sztár kategóriában nevezték, de a díjat Janicsák Veca elhappolta előle.

– Kacsingatok még egyéb kategóriák felé is, de talán majd jövőre!

Veca nem titkolja, hogy jövőre a legszebb hangú énekesnő díjáért szeretne majd ringbe szállni, amit idén Tóth Gabi zsebelhetett be.

– Az én személyes kedvencem, Tóth Gabi!

Tóth Gabi könnyeivel küszködve lépett a színpadra, hogy átvegye a díjat.

– Mindig bőgök, de ezt a dzsungelben már megszokhattátok tőlem. Egyből hívtam apát, anyát, anya aludt, mondtam apának ébressze fel, mert én nyertem meg a díjat!

Varga Viktor önmagához képest konszolidáltan jelent meg a gálán, mert egy kicsit unja, hogy mindig mindenki a külsejével van elfoglalva.

– Egyszerű fekete öltöny, rövid haj, egyedül a lánc, meg az öv, ami kicsit sok lehet, és a fekete lakkcipő? Táncoló, fekete lakkcipő! Az meg fekete, és ilyen egyszerű.

Nem volt ilyen egyszerű Détár Enikő és Fésűs Nelly és Ladinek Judit ruhája. A dívák, ha csak tehetik, összeöltöznek.

– Imádunk a színházban és a különböző rendezvényeken is hasonló stílusban felöltözni.

– És ha már a ruháknál tartunk, riporterként különleges lehetőséget kaptam: a gálán Nanushka ruháját viselhettem – azt a különleges darabot, amelyet budapesti forgatása alatt egy privát estén maga Angelina Jolie hordott – árulta el Szilágyi Szilvi, a Reflektor riportere.

A legjobb divattervező díját egyébként Mojzes Dóra vihette haza, akinek ruhájában egy fotózáson a topmodell Tyra Banks is pózolt, de persze magyar sztárok is előszeretettel hordják modelljeit. Lilu a Glamour gálán szintén Dóra ruhájában pompázott. A Való Világ műsorvezetője nemcsak ennek örülhetett, hanem a díjnak is, amit alig várt, hogy hazavigye megmutatni férjének és kisfiának, Dávidnak.

– Felismer a tévében, annyira, hogy egyik nap odament a tévéhez, azt mondja a férjem, és odaállt, és imádlak, imádlak, mondta tévének, nagyon aranyos volt, múltkor pedig amikor otthon voltam meghallotta a VV főcímét, és a Balázs volt, és mondta, hogy anya, nem ő nem az anyukád, hanem Balázs!

A legjobb modell Palvin Barbara lett, a legjobb színésznő díját Gryllus Dorka kapta, aki Berlin és Budapest között ingázik továbbra is, és aki magánéletéről szokás szerint igen szűkszavúan nyilatkozott.

– Jól vagyunk, köszönjük!

Jól van Takács Nicolas is, aki a legsármosabb pasi kategória győztese lett. Az X-Faktor második helyezettje úgy gondolja kellemes kisugárzása tetszik a nőknek, akik rendszeresen írogatnak szerelmes leveleket neki, és plüssmacikat dobálnak a színpadra.

– Számukra én vagyok a legjobb mindenben, és olvasom, és jól esik, de nyilván nem ez az út, amin én ismerkedjek.

A Glamour jelöltek viszont biztosan jó úton járnak, hiszen az elismerés a bizonyíték arra, hogy értékes, amit csinálnak. A Reflektor teljes riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók