Műsorújság
RTL Most

Badár és Kőváry akciókalandja Bamakóban

Badár Sándor és Kőváry Barna verseny kategórában csinálták végig a 6. Budapest-Bamako Rallyt.
Badár: Nem mondom, hogy nem volt akciófilm még a vége is, mert még az utolsó másodpercekben is dobott valamit ez a rally nekünk egyet, mint ahogy minden nap dobott valamit.

Bár most már felhőtlen a boldogság, és a két sztár engedhetett az afrikai zene ritmusának, a közel két és fél hetes túra, megviselte a párost. Együtt vágtak neki a 9000 kilométeres távnak, úgy, hogy eddig még sosem jártak Afrikában.

Hajnali négy óra az egyik marokkói tárborhelyen. Már mindenki alszik. Kivéve Badár Sándort és Kőváry Barnát, akik csak percekkel korábban, utolsónak értek az Atlasz északi lábához, a kempingbe.

Badár: Körülöttünk mindenki alszik. Nekünk meg a hálózsákjaink itt helyezkednek el, ebben a fakkban. Tehát, a tudatos pakolás eredményeképpen az, ami a legszükségesebb, az van legbelül. Ezért mindent ki kellene venni, de akkor felébresztjük a tábort, és akkor dühösek lesznek.

9000 km, át Európán, Marokkón, Mauritánián, Szenegálon és Malin. Badárék, amint átértek Afrikába már is gazdagodtak egy új kifejezéssel. Petit cadoux. Vagyis kis ajándék, amit a helyiek előszeretettel kérnek a látogatóktól. De Badárék, utólag azt is megtanulták, hogy érdemes alaposan lezárni e tartalék üzemanyag kannát. A Reflektor teljes riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók