Műsorújság
RTL Most

Szorgosan járt a gólya a sztárokhoz 2010-ben is

Magyar és hollywoodi hírességek egyaránt örülhettek a gyermekáldásnak.

Télen két hollywoodi szívtipró lett ismét apa: előbb Matthew McConaughey, majd Mark Wahlberg családja örülhetett gyermekáldásnak.

Az év első magyar sztárbabája Deutsch Anitáéknál született, de Kinizsi Hannit hamarosan követte Balzsay Károlyék második babája, Jázmin.

Sandra Bullock is anya lett végre: igaz, szakított nevelt lánya apjával, viszont örökbe fogadott egy színesbőrű kisfiút, Louis-t.

Áprilisban az EDDA billentyűsének, Gömöri Zsoltnak született meg a fia, míg májusban Kovács Ákos kislánya, Júlia látta meg a napvilágot. Kálloy Molnár Péter kislánya is májusi: a színész második gyermeke a Szofi nevet kapta.

A bűbájos model, Claudia Schiffer harmadik gyermekének adott életet 2010 tavaszán, míg Kevin Costneréknél már a hetedik bébivel kopogtatott a gólya.

Júliusban megszületett Oszter Alexandra gyermeke is, az ősz első babája pedig Boros Kriszta híradós kisfia, Bálint lett.

Lány érkezett viszont Matt Damonékhoz, pedig a színész már mindenképpen fiút szeretett volna – így viszont négy a kislány a Damon családban. Duplán jött az áldás Celine Dionnál: a kanadai énekesnő ugyanis ikreknek adott életet ősszel.

Szintén ősszel szült az X-Faktor bájos anyukája, Shodeinde Dorka, a kis Lisát pedig a fél ország megismerhette az esztendő legsikeresebb műsorában. Malek Miklósnak unokahúga született, hiszem testvére, Andrea világra hozta Léna nevű lányát.

Az év vége is sűrű volt, hiszen megszülte kisfiát Marót Viki, John Travolta felesége pedig Benjamin nevű fiúknak adott életet – nagy öröm ez a családban, hiszen Travoltáék első fia 2009-ben hunyt el tragikusan.

Az esztendő utolsó napjai sem teltek esemény nélkül, hiszen a 62 éves Elton John is apa lett: neki és párjának egy béranya szült kisfiút. A Reflektor riportja itt látható!


A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók