Műsorújság
RTL Most

Legendákkal duetteztek a dobogósok

Kovács Kati és D. Nagy Lajos is jót tett a versenyzőknek, Csabi viszont öccsét választotta.
Az X-faktor döntősei a meghatottságtól beszélni sem tudtak, de énekelni annál inkább. A szombati show-ban hazai legendákkal énekelhettek együtt a fiúk, és a produkciók alatt egy teljesen új arcukat mutatták meg a döntősök.

Király L. Norbi D. Nagy Lajossal énekelt együtt. A legendás Bikini frontemberénél jobbat az X-Faktor legőrültebb figurája nem is remélhetett volna.

D. Nagy Lajos: Norbi ide való a színpadra, ő teljesen otthon érzi magát a színpadon, nem látszik rajta az izgulás soha, ő tud koncentrálni, itt a helye abszolút.

Norbi: Igen, nem tudom miért, de olyan kisugárzása van a Lajosnak, hogy meglátom és elönt a nyugalom.

Kovács Katinak viszont sikerült egy újabb gombot Nikolas lelkében kigombolni, hiszen a finalista teljesen felszabadult az énekesnő mellett, és szinte szárnyalt a dal közben.

Nikolas: Kovács Katival énekeltem, azért nem sokan tudják ezt elmondani 24 évesen.
Kati: Bizony, 24 évesen, én már majdnem kétszer annyi ideje énekelek, ahány éves ő. Ez így nagyon szépen hangzik. Soha rosszabb dolgom ne legyen.

Kati azt is elmondta, hogyha legközelebb látja Nikolast, biztosan figyelni fog rá. Vastag Csaba álma pedig valóra vált azzal, hogy a döntőben öccsével állhatott a színpadon.

Csaba: Sajnos Tominak mennie kellett, és sajnos pont általam, és ez nagyon rosszul esett. Most végül is nekem is jó érzés, és szerintem neki is, hogy itt lehetünk a döntőben...

A duettekre a fiúk úgy tekintettek, mint egy jutalomjátékra. És mi tagadás, egy rockmítosz, egy élő legenda, de még egy testvér is állati jól állt a döntősöknek. A Reflektor teljes riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók