Műsorújság
RTL Most

Pataky Attila sok dolgot átértékelt

Az Edda frontembere eddig renegeteg mindent magába fojtott, de most egy újfajta életet tanul.

Pataky Attila már másképp tekint az idő múlására. Az Edda frontemberéről az utóbbi időben rémisztő híreket hallottunk: többször kórházban kezelték – ám Attila olyan, mintha tényleg Isten ostora lenne: megállíthatatlan.

- Volt egy hajlós időszakom, vese, infarktus, minden összejött. Akik ezzel foglalkoznak, tudják nagyon jól, hogy a lelki problémák kiíródnak a testre. Nekem is most jött el, hogy az elmúlt 2-3 év problémái kiíródtak a testre.

Attila mindezért csak saját magát okolja. Most tanul egy újfajta életet, próbálja lazábban kezelni a dolgokat – ami neki sem megy egyszerűen. Eddig ugyanis nagyon sok mindent magába fojtott. Most ehelyett teleírta imákkal a lakását.

Pataky Attila tele van életerővel, ám sok mindent átértékelt. Számára még mindig a zene az első, és az Edda. Három évtizede áll a zenekar élén – ám nemrégiben meglepő dolgot mondott a csapatnak.

- Elmondtam a zenekari társaimnak, ha nem leszek hosszú életű, nehogy abba merjétek hagyni! Keressétek meg azt, aki elénekli a dalaimat. Ha éppen a saját fiam lesz, ő, vagy éppen bárki más.

Gergőre, az első szülött fiúra nem véletlenül gondolt Attila. Döbbenetes a hasonlóság kettejük között – és nemcsak külsőleg. Gergő hangszíne ugyanolyan, mint a papájáé. Csak éppen színpadi rutinja még nincs.
Gergő most is megmutatta mit tud – mint ahogy turnén is állt már a két Pataky együtt a színpadon. Attila nagyfia együtt nőtt fel a zenekarral – és ma is minden fellépésen ott van.

A csapat tagjai azt mondják: sokszor ők is rácsodálkoznak arra, hogy évtizedek múltán is üvöltve éneklik a dalaikat. És Attila női alsőneműkkel díszített mikrofonját látva, nem lehet olyan rossz Edda tagnak lenni... A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók