Műsorújság
RTL Most

Alexandra Burke újra az X-Factorban

Az énekesnőt ezúttal nem bírálták a mentorok, amikor a tehetségkutató színpadára állt.

A brit tehetségkutató 2008-as győztese ezúttal tét nélkül állhatott a zsűri elé, nem úgy, mint két éve, amikor mindenkit leénekelt a színpadról. Burke eddigi pörgős számai helyett most egy balladával készült, mellyel nem csupán a mentorokat, de a nézőket is levette a lábukról.

- Előjöttek a régi érzések, amiket nagyon szerettem, és amikor befejeztem a produkciót, akkor a műsorvezető nem dobhatott a zsűri elé, hiszen már nem versenyzőként álltam a színpadon. Egyfajta elismerést éreztem, és végre tényleg a közönség bírált, nem az ítészek. Önmagamként állhattam ott és tét nélkül énekelhettem. Óriási megtiszteltetés volt újra ott lenni!

Alexandra élete a diadal óta a feje tetejére állt. Az énekesnő két év alatt négy listavezető dallal és debütáló albummal jelentkezett, négymillió példányban eladott korongja dupla platinalemezes lett.

- 180 fokot fordult az életem. Tulajdonképpen már 2008-ban magával ragadott a forgószél, de borzasztóan élvezem. Munkamániás vagyok, imádok dolgozni, és szeretem azt adni a rajongóimnak, amit hallani akarnak. Nem panaszkodom, igazi őrület.

Noha annak idején a szépség Cheryl Cole mentoráltjaként nyerte meg a versenyt, mégsem tanítójáért, hanem az X-Factor atyjáért, Simon Cowellért, illetve csapatáért szorít az idei versenyben.

- Én a One Direction-re szavaznék. Szerintem nagyon királyak. Öt kicsi Justin Bieberre emlékeztetnek. Támogatom Simon csapatát mindenben.

A magyar nézők pedig Keresztes Ildikó és Nagy Feró mentoráltjainak drukkolhatnak, hiszen már csak Takács Nikolas, Király L Norbi és Vastag Csaba vannak versenyben. Az pedig már csak önökön múlik, hogy a szombati adás végén ki jut tovább a vasárnapi fináléba, és ki lesz 2010 magyar X-Faktor győztese.


A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók