Műsorújság
RTL Most

Pataky Attila győzedelmeskedett

Az énekes nyerte meg a sztárok fogathajtását a Lovas Világkupán.

Pataky Attila csodás erővel rendelkező varázskabátja segítségével nyerte meg a Lovas Világkupa celeb futamát. Az énekes vesegörcsei miatt úgy volt, hogy nem is tud elindulni a sztárok fogathajtó versenyén, de végül mégis startvonalhoz állt és diadalt aratott.

- Ő egy táltos kabátot használt, amiben magnetikus erők rejteztek. Ennek köszönheti a győzelmét. Győztesnek én tekintem magam - árulta el Fábry Sándor.

Meglepetés eredmény született, hiszen sokan Fábry Sándort tartották legesélyesebbnek a fogathajtásban.

Az amatőr fogathajtó celebek között volt olyan, aki az izgalom miatt álmatlan éjszakákat töltött a verseny előtt.

- Én már hetek óta nem tudok aludni ettől a dologtól, holott ez "csak" egy játék, de a játékot is komolyan kell venni - mondta Faragó András.

A tavalyi favorit, Mága Zoltán már a verseny előtt jelezte, nem akar beleszólni az első helyért vívott harcba.

- Veszélyben van a karrierem és az újévi koncert. Nagyon bízom benne, hogy nem lesz semmi baj. Tiszteletkört fogok menni.

Így aztán a legnagyobb esélyes diszkréten bár, de átadta az első helyet. Pataky Attila pedig elképesztő iramot diktálva teljeseítette a pályát. A táltoskabáton kívül még egy titkos taktikának köszönheti sikerét.

- Egy régi huszár történetből tanultam, hogy a lónak előtte érdemes énekelni. Énekeltem pár sort: szerelmem, szerelmem, én édes szerelmem! – az egyik dalomat.

Most már érthető, hogy miért mentek olyan jól Pataky lovai. Ha kancák, akkor beleszerettek Attilába, ha csődörök, akkor viszont megijedtek, menekültek, és azért sikerült jól a futam.

Fábry Sándornak és Galambos Lajosnak is van mit csiszolnia fogathajtó tudásán, de jövőre talán majd ők is jobban a lovak közé csapnak! A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók