KERESÉS search-close

Mező Misiék ismét egy legendával ünnepelnek

szerző:
2010.12.07. 07:45
A Magna Cum Laude buliján Pataky Attila lesz a sztárvendég.
Mező Misiék ismét egy legendával ünnepelnek

Mező Misi kirobbanó formában van! A Magna Cum Laude énekese alakított életmódján: lefogyott, odafigyel az étkekzésre és rendszeresen sportol. Elég komoly változást hozott Misi életében az is, hogy idén kimondta a boldogító igent.

- Én nem gondoltam volna, bevallom férfiasan, hogy így megváltozik az ember szemlélete és az egész élete, de tényleg így van. Három éve vagyunk együtt, és most történt meg ez a házasság, de valahogy mégis úgy közelebb hozott mindket, és még szorosabban érezzük magunkat egymáshoz.

Misinek a karácsony különösen fontos ünnep, ilyenkor mindig hazalátogat Dobozon élő szüleihez. A meghitt családi kör után pedig rajongóival ünnepel az énekes. A MagnaCumLaude együttes karácsonyi nagykoncertje ugyanis idén sem maradhat el. A fiúk nagyon várják a fellépést, hiszen június óta nem álltak a budapesti közönség előtt.

- Lesz egyfajta disznótoros, kis pálinkázós, kis vidéki hangulat a koncert előtt, ahol ihatnak, ehetnek a koncert előtt, a kulináris élményeknek hódolhatnak.

A bulin új daluk is felcsendül majd, és a korábbi évek szokásához méltón idén is egy legenda lesz a sztárvendég, Pataky Attila.

- Minden zenésznek mérföld kő volt annak idején az Edda, az Edda dalai, az első három lemez leglábbis nekem elég meghatározó volt. De szerintem sok zenésznek is, úgyhogy nem csak nekem, a zenekarból is nem én szerettem volna foggal körömmel, mindannyian azonnal az Attilára gondoltunk.

- Ők egy zenélő zenekar, tudnak muzsikálni zenélni, amit én imádok. Én imádom a tehetséget, és itt a tehetség ott ragyog a színpadon, ha felmennek - monda Pataky Attila. - A visszhang, ami engem elkapott és megfogott és újra visszhangzik bennünk, hogy bármit megtehettünk...

Az Edda frontembere elképesztő energiával és erővel rendelkezik. Mosolyog és úgy néz ki, mintha mi sem történt volna, pedig másfél hónapja infarktust kapott, és egy szívműtét mentette meg az életét.

- Csoda, hogy csak most történt meg 59 évesen, ahogy én éltem, amennyit éltem, amit összetekertem, hajtottam, nagyon keveset alszom. Talán abból kell valamennyivel többet.

Attila profi kezekbe került, hamar felépült, megpróbálja betartani az orvosi előírásokat, de nem mindig megy. Ő már csak ilyen rossz fiú marad, de barátnője mindenben mellette van.

- Nagyon nagyon megijedtem. Ez félelmetes tud lenni, de a Jóisten segített, és látod, itt vagyok és teszem a dolgom, készülök a bulira. Nem foglalkozom a bajaimmal, engem a most érdekel, azt ragadom ki az életből, azokat a dolgokat, pillanatokat, amikbe meg lehet kapaszkodni.

Attila tehát visszakerült a régi kerékvágásba. Sokat próbál és koncertezik, a Magna bulija előtt pedig a rock fenegyereke saját évvégi nagykoncertjén is megmutathatja, hogy kicsattanó egészségnek örvend. A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való