Műsorújság
RTL Most

Bajor Imre nem bánja, ha zrikálják

Vasárnap újra régi fényében ragyogott a Heti hetes. Bajor mellett régi jó barátai ültek a stúdióban.
Bajor Imre visszatért a Heti Hetesbe. A színész néhány hónapja súlyos depressziója miatt távozott a humor nagyágyúi közül, de szerencsére rendkívül gyorsan meggyógyult, és szemmel láthatóan újra a régi. Pedig sok újság szinte már temette, nem csoda, hogy a nézők aggódtak érte.

Bajor Imre: Nem jó újságokat olvastok. Ez a legnagyobb baj. Például a Washington Postban nem láttam ezt. Az International Herald Tribune-ban sem volt, úgyhogy ennyit erről.

A tavaly bokáját törő Imrének nemcsak egészségügyi, hanem komoly anyagi problémái is voltak. Étterme nem igazán működött jól, és helyzetét a gazdasági válság is nehezítette. A visszatéréssel ezért sem lehetett sokat várni: Bajornak dolgoznia kell, hiszen ő is pénzből él.

Bajor Imre: Ha zrikálni fognak, az nagyon helyes, mert akkor legalább én is tudok rá reagálni valamit. Ez arról is szól, hogy zrikáljuk egymást, ennek én is örülök. Szeretetből teszik egyébként.

Bajor azt mondja, anyagi helyzete magánügy, ehhez pedig senkinek semmi köze. Anyagi helyzetének pedig ahhoz nincs köze, hogyan szerepel a Heti Hetesben. Lehet, hogy elvesztette vagyona egy részét, de a humorérzékét nem. Egyébként újra jókedvű, és ismét van kedve viccelődni.

Bajor Imre: Persze, hogy van, naná. Akkor is volt kedvem, amikor éppen nem voltam ilyen jól, ehhez mindig van az embernek. Legalábbis nekem ehhez mindig van kedvem. Néha csak ehhez van.

Imre ajándékot is kapott, az egyik néző lepte meg egy kis aprósággal. Az ajándék jelzésértékű: a rajongó ugyanis egy sor feng-shui elefántot adott kedvencének.

Bajor Imre: Egy kedves törzsnéző adott nekem egy elefántcsordát... Azaz négy elefántot, ami szerencsét hoz.

A műsor szerkesztői egyébként nem bízták a véletlenre a dolgot: Bajor Imre mellé az alapcsapatot ültették, azaz vasárnap este szó szerint újra régi fényében csillogott a Heti Hetes. A Reflektor teljes riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók