Műsorújság
RTL Most

Balázs és Jani közös gyermeke

A műsorvezetők megünnepelték rádióműsoruk első születésnapját, sztárok is osztoztak az örömükben.

Sebestyén Balázs és Vadon János még bírja a korán kelést. Rádióműsoruk szülinapján kénytelenek voltak szembesülni azzal, hogy már egy éve korábban ébrednek, mint ahogy a Nap kél. De a fiúk azt mondják, a hallgatók miatt bőven megéri és a műsor számukra olyan, mint egy közösen felnevelt gyermek.

-Ez a műsor a saját elképzeléseink szerint formálódik, ha rossz, miattunk rossz, ha jó, miattunk jó.
Nagyon sok munkát igényel a dolog, és amit a hallgatók hallanak, az csak egy része, mert a háttérmunkában legalább annyi van. Úgyhogy igen, a saját gyermekünként neveljük, gondozzuk, foglalkozunk vele, és nap mint nap cseperedik a szemünk láttára - nyilatkozták a műsorvezetők.

Balázsék széles mosolya nemcsak a hallgatóknak, hanem a megjelent hírességeknek is szól, hiszen szép számmal eljöttek, hogy együtt ünnepeljenek velük, és persze, hogy majszoljanak a szülinapi tortából. Kell a kalória, ha már hajnalban ébredtek!

- Hallgatom is őket, bár én nem vagyok egy nagyon nagy koránkelő, a zenész létből adódóan nem is elvárható, hogy az ember nagyon hamar felébredjen. De mint a példa mutatja, ma is sikerült erőt vennem magamon - mesélte Sub Bass Monster.

- Én reggel Sárikára ébredek, aki hét óra környékén egyszercsak úgy csinál, mint aki sírni készül, aztán közli, hogy ő már nem alszik tovább, és akkor kiveszem az ágyikóból vagy én vagy az anyukája - árulta el Geszti Péter.

- Akkor két dolgot tudok javasolni: egyrészt a testmozgást reggel, mert az mindenképpen jó hangulatot és mosolygó embereket csinál, másrészt pedig a Balázsékat hallgatni - nyilatkozta Katus Attila.

Nem hiába, hiszen alig van olyan ember, aki ki ne ugrana az ágyából Balázs sajátos nevetésére... A Reflektor riportja itt látható!


A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók