Műsorújság
RTL Most

Bárdos András love story-ja

A televíziós három dologgal foglalkozik a legszívesebben: szeret tanítani, szeret a családjával lenni és szeret Szerelmi Történeteket írni.

Bárdos András ezen kívül nem szereti, de folyamatosan figyeli a könyveladási toplistákat. Most ugyanis íróként próbál bizonyítani, de még mindig többesélyes, hogy mi is lesz belőle, ha egyszer nagy lesz.

- Gyerekkorom óta készülök arra, hogy majd leszek valaki. De mindig más. Három éves koromban szemetes kocsis akartam lenni, aztán focista, színész, sportriporter, de főként Vass István Zoltán,. Aztán lettem ilyen tévés muki, szerintem én úgy fogok meghalni, hogy nem dőlt el, hogy mi vagyok.

Bárdos András szülei is írók, így a vénát akár még örökölhette is. Emellett megszállott regényolvasó és könyv-gyűjtő. Ehhez párjának is igazodnia kellett.

- András rengeteget olvas, nagy könyvolvasó, amikor elköltöztünk, akkor is eszerint választott lakást. Nem lehetett például tetőtéri, mert ott minden fal ferde, és a tízezer kötet nem fért volna el - mesélte Máté Kriszta.

Bárdos Andrásnak sok barátnője volt fiatalabb korában. Így aztán kapcsolataiból okulva megfelelő mennyiségű tapasztalatot gyűjtött ahhoz, hogy megfogalmazza azt, amit a férfiak általában viszolyogva hallgatnak:

- Az emberiség történetében volt egy hosszú korszak, amit úgy hívnak, hogy matriarchátus, amikor az asszonyok mondták meg, hogy mi legyen. Én azt gondolom, hogy ennek az időszaknak eljött újra az ideje. Tehát, ha tőlem megkérdezik, akkor bátran vallom, hogy feminista vagyok.

Bárdos András a saját házasságát is eszerint próbálja alakítani, okulva mások hibáiból.

- Pokkollá teszik az emberek a saját kapcsolataikat, és általában a férfiak.

- És te erre a saját házasságodban jöttél rá? - kérdezte Andrástól a riporter.

- Nem. Remélem, hogy nem. Mindent elkövetek, hogy ne így legyen. De harcolni kell magammal néha. Lefekszem otthon a kanapéra, és megmondom az asszonynak, hogy mi hogy legyen. Szeretjük ezt – "mi macsók" -, de azért a mozdulat közben rájövök, hogy nem kéne.

A Bárdos-Máté házaspár élete a külső szemlélő számára tele van meglepetésekkel. Aki Andrást hallgatja, joggal feltételezheti olykor, hogy valami nagy baj van közöttük Krisztinával.

- Mindenki meg van körülöttünk döbbenve, hogy mi vajon komolyan beszélünk-e egymással vagy csak hülyéskedünk, de mindig hülyéskedünk. Úgyhogy általában én magyarázkodom, hogy "ezt nem így gondolja!" – mert valóban sokat ugratjuk egymást - árulta el Kriszta.

A sok ugratás mellett nekik is vannak problémáik. Bárdos András és Máté Krisztina házassága az elmúlt években:

- Küzdő! Vannak egy kapcsolatban felhőtlen pillanatok és küzdelmes pillanatok. Az nem jelenti, hogy mi kevésbé szeretjük egymást. Vagy hogy veszekszünk vagy, hogy bajban vagyunk – hála Istennek, erről nincsen szó. De az elmúlt két-három év küzdelmes része az életünknek. Sok a gyerek, sok a tennivaló, sok a munka, kevés a szabadidő, kevés az olyan perc, amiről én döntök. És akkor minden perc döntő. Úgyhogy mind a kettőnk részéről sok türelem kell. Én most úgy érzem, hogy megvan mindkettőnkben.

Talán ez a reális Szerelmi Történet két ember között, akik valóban szeretik egymást. A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók