Műsorújság
RTL Most

Gondoskodnak az utánpótlásról a legszexibb modellek

A fehérneműs angyalok közös üzletbe kezdtek és egymás után hozzák világra álomszép kisbabáikat is.
A mennyben érzik magukat az egyik nagy fehérnemű cég „angyalai”. A világ legjobban fizetett modelljei ugyanis kiadták új illatukat, ráadásul a magánéletükben is minden remekül alakul. Az egyik legismertebb angyal, Miranda Kerr nem jött a bemutatóra, nemrég ugyanis bejelentette, hogy babát vár férjétől, Orlando Bloomtól. Miranda kolléganői egy rövid félmondattal utaltak is Mrs. Bloom terhességére.

Candice Swanepoel, modell: Az új illatunk a mi kisbabánk, ezzel járjuk most az országot. Voltunk már Los Angelesben, Dallasban, Miamiban és most itt, New Yorkban.

A világhírű brazil model, Adriana Lima viszont eljött a bemutatóra, és örömmel mesélt nemrégiben született kislányáról, Valentináról.

Adriana Lima, modell: Ő az én angyalom! Ő a legfiatalabb angyal tagja a csapatunknak! Ő nyitja a show-t és ő is zárja, már megvannak a kis szárnyacskái. Jajj, imádom! Még csak 10 hónapos, és éppen tegnap mondta ki az első szavát. Nagyon vicces volt ez a szó: Ivy. Így hívják ugyanis a kiskutyámat. Éppen hazaértem, és azt mondtam: Ivy nem ugat. A kislányom ránézett a kutyára, és azt mondta: Ivy. Hogyan reagáltam? Könnyek szöktek a szemembe. Nagyszerű volt, olyan boldog vagyok, hogy nem maradtam le róla.

Candice Swanepoel, modell: Ő a legszerencsésebb kislány a világon!

Adriana Lima, modell: Én vagyok a legszerencsésebb mami a világon. Ő csodálatos. Minden nap tanulunk együtt valamit. Ő egy igazi csoda.

Lily Aldridge még nem tart ott, mint Adriana Lima, de ő is jó úton halad a családalapítás felé. A gyönyörű modellt ugyanis eljegyezte kedvese, a Grammy-díjas „Kings Of Leon” együttes frontembere. A riporter természetesen gratulált Lilynek az örömhír miatt.

Lily Aldridge, modell: Köszönöm!

Erin Heatherton, modell: Hú, én már az ajándékokat nézegetem a neten!

Lily Aldridge, modell: Igen, Erin már tervezget.

Erin Heatherton, modell: Tegnap éjjel lefekvéskor esküvői albumokat rendeltem, mielőtt kikapcsoltam a gépem, és ágyba feküdtem. Már alig várom, hogy megkapjam őket!

Vidáman mosolygó modellek, kifutó zene.

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók