Műsorújság
RTL Most

Ben Afflecket hírbe hozták filmbéli partnerével

A férfi és Blake Lively állítólag összemelegedtek az Affleck által rendezett film, a Tolvajok városa forgatásán.

Ben Affleck megtalálta a harmóniát a munka és a magánélet között. A színésznek tavaly januárban megszületett második kislánya is Jennifer Garner színésznőtől. A mintaapa filmszerepeit sem hanyagolta el. A Goodwill Hunting Oscar-díjas forgatókönyvírója újabb filmet rendezett Tolvajok városa címmel. A sikerért pedig nem kell a szomszédba mennie, hiszen parádés sztárgárdát hozott össze. John Hamm, a Mad Men Golden Globe-díjas főszereplője és Jeremy Renner, az Oscar-díjas Bombák földjén főhőse is igent mondott a felkérésére.

A Tolvajok városa egy rablóbandáról szól, akik pontosan Brooklyn azon részén garázdálkodnak, ahol maga Affleck és legjobb barátja, Matt Damon is felnőttek. A filmben szerepet kapott a Gossip Girl puccos főszereplője, Blake Lively is, akit még holtan sem láthatnánk a sorozatban olyan külsővel, mint ahogyan a Tolvajok városában tűnik fel. Elmosódott smink, törött műkörmök és szakadt göncök egészítik ki a rablóbanda grupijának kellékarzenálját.

Talán némi hasonlóság mégis akad Ben filmbéli szeretője és Blake között. A forgatások során ugyanis állítólag annyira összemelegedtek, hogy a rendező házassága veszélybe került Jennifer Garnerrel. A pletykák ellenére a színésznő mégis elkísérte férjét a film torontói bemutatójára.

- Persze, a magánélet mindig előbbre való, ráadásul ahhoz, hogy sikeres legyél a munkádban, sok időt kell a családdal töltened. Van, aki kibírja hetekig nélkülük, hát én nem. Bár minden erőmet igénybe veszi, hogy összehozzam a kettőt, megéri - mondta Ben.

Talán soha nem tudjuk meg, mi történt Ben és Blake között a forgatásom, de azt talán nyilvánvalónak tekinthetjük, hogy így vagy úgy, de Affleck tökéletes egyensúlyba tudja tartani a munkát a szerelemmel. Olyannyira, hogy könnyedén megmentheti házasságát, miközben egy újabb Oscart is a polcára tehet az október 21-én mozikba kerülő bűnügyi thrillerért.

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók