Műsorújság
RTL Most

Tápai Szabinát félti a rosszfiú

A kézilabdázónak nagy szurkolója szerelme, a Bad Boyz táncosa, aki aggódik a lányért.

Tápai Szabinát hazahúzta a szíve. A kézilabdázó két éven át légióskodott Dániában, majd Franciaországban, ahol csupán az interneten hallhatott, pontosabban olvashatott magyar szót. A sportoló így ismerkedett meg a Bad Boyz táncosával, Szabó Tamással, akiért egészen Budapestig repült.

- Egy közösségi oldalon ismerkedtünk meg, ott elkezdtünk beszélgetni, de igazából ez az elején nem indult kapcsolatnak, csak barátkozásnak. Aztán azon kaptuk magunkat, hogy egyre többet beszélünk, mindennap beszélünk, már kezdtünk hiányozni egymásnak, hogyha nem hallottunk egymásról, és valahogy kialakult. Utána februárban hazajöttem egy pár napra, kaptunk szünetet, és akkor találkoztunk először itthon.

Szabina februárban pár napra hazatért, és a fiataloknak nem kellett sokat várniuk, hogy újra láthassák egymást. A kézilabdázó ugyanis május végén leigazolt a tavalyi bronzérmes Vác csapatához, és végleg hazaköltözött szerelméhez. A pár tulajdonképpen már a kezdetektől fogva együtt él Pesten, és Tomi – ha teheti - még a sportcsarnokba is követi kedvesét.

- Már a felkészülés alatt is kijött a szüleimmel, a szüleim is, ha tehetik, minden meccsen itt vannak, ez ilyen kis családi program. Tomi is már kezdi érteni a kézilabda lényegét, mert előtte nem igazán nézett, de nagy szurkolóm.

A rosszfiú mindössze egyetlen dolog miatt nem szívesen megy ki szurkolni kedvesének. Tomi ugyanis nem nézi jó szemmel, hogy barátnőjét többször földre küldik ellenfelei.

- Otthon nem mondom, hogy vitánk volt belőle, de ő elég vehemens arra, ha kapok egy-két pofont, és ő már azonnal jönne be a pályára. Persze elmagyaráztam neki, hogy az nem úgy működik. Tehát ő is nagyon félt engem, és látja, hogy ez egy nagyon kemény sport.

Hamarosan a nézők a képernyőn keresztül is meggyőződhetnek erről, hiszen szeptember 5-én elstartol a bajnokság. Szabina pedig abban reménykedik, hogy nem csupán kapcsolata, de csapata is bearanyozódik a jövőben. A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók