Műsorújság
RTL Most

Détár Enikőék nosztalgiáztak

A színésznő olyan helyen nyaralt családjával, amelyhez kellemes emlékeik fűződnek.

Détár Enikő fellélegezhetett. Az egész nyarat végigdolgozta, akár csak párja, így most, augusztus végén sikerült csak egy hetet pihenéssel tölteni. A műsorvezető családjával Horvátországban nyaralt.

- Nem kettesben, nem is négyesben, hanem ötösben nyaraltunk, ahogy már tavaly is. Kari anyukáját vittük, aki nagyon aktív, helyes, kicsit modernizáltuk, le is strapáltuk.

A nagyi bírta a kiképzést, legyen szó gyalugtúráról vagy sziklamászásról.

- Adtunk rá "sittes" sapkát, kék fürdőruhát, napszemüveget, és egészen "amerikaias" nagymamának nézett ki... Éjszaka ittattuk természetesen - nevetett a színésznő.

Enci és Kari nosztalgiázott is egy kicsit Horvátországban, ugyanis elmentek első közös tengerparti nyarlásuk helyszínére.

- Első este áttrapoltunk, és megtaláltuk azt az éttermet, ahol ettünk egykor, hiszen spóroltunk végig. Konzervekből ettünk, de eldöntöttük, hogy utolsó este ott vacsorázunk, addig csak nézegettük a helyeket, és akkor kiszúrtuk, hogy ott fogunk enni - mesélte Rékasi Károly.

Így is lett. Csakhogy a helyiek nem értették az angolul leadott rendelésüket. Enikő több dolgot is felsorolt, ami tetszett nekik, a pincér viszont úgy gondolta, hogy mindazt meg is rendelték.

- Már gyanús volt,a mikor elkezdtük a vacsorát, mert egy nagy vajlingnyi krumplit hoztak ki, és csak hordták, és hordták. Akkor mondtam Encinek, hogy te csak kezdj el enni, én kirohanok a szállásra, összeszedem az összes pénzünket, nehogy beégjünk, és visszasietek. Így is lett, rohanás, és vissza.

Persze gyerekeiknek is megmutatták a vendéglőt. Ami még azért is emlékezetes, mert a több, mint 20 évvel ezelőtti nyaraláson Enci pocakjában már ott mocorgott Gigi. A család persze nem hagyhatta ki, hogy elköltsenek ott egy finom vacsorát, és ezúttal minden simán ment... A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

    Hasonló videók

      Legnézettebb videók