Műsorújság
RTL Most

A sztárokat megrendítette a tragédia

Az Összefogás dalával a művészek az árvíz sújtotta területeken élőkön szeretnének segíteni.

Bebe mellett tűzön-vízen át kitartanak a barátai. Pontosabban csak tűzön. Erdélyi Andris ugyan elkísérte a Back II Black frontemberét Dunaharasztiba, de a jet skire már nem kívánt felülni cimborájával.

- Én egyszer próbáltam jet skizni, Horvátországban, és felültem rá, gyakorlatilag irányíthatatlan volt. Valahogy nem érzem ezt a sportot, és azóta nem is ültem fel rá, de szívesen eljöttem megnézni Bebét - mondta András.

A csapat zeneszerzőjét elkísérte gyönyörű szerelme, Eszter is, akivel együtt építik új otthonukat, sőt, nemrégiben eljegyezték egymást.
Eszti bevállalósabb, mint szerelme, hiszen ő mindenképpen vízre akart szállni. Andris pedig a partról tördelte az ujjait. Aggodalomra nem sok oka volt, menyasszonyát Bálint András, jet-ski Európa-bajnok vitte el egy körre versenyjárgányán.

Bebe imádja a vizes sportokat, az adrenalin bombákért pedig még inkább odavan.

- Elég faramuci,hogy itt vagyunk a vízparton a nemrégiben történt mindenki által ismert esemény, az árvíz miatt. Nagyon fura ez a kettősség, hogy az ember a napsütötte parton itt lubickol, jet skizik és ugyanakkor a másik oldalát is meg tudja mutatni a természet, amikor borzasztó pusztítást tud végezni.

Bebét mélyen megrendítette az árvíz sújtotta területeken adott koncertjeik alkalmával látott pusztítás, ezért örömmel csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, hogy népszerű, fiatal művészek egy dalt készítsenek a károsultak megsegítésére. Az Összefogás dalában népdalénekesek, popsztárok, rockerek és operett színészek dolgoztak együtt. Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra is örömmel csatlakozott a kezdeményezéshez.

- A dologban a legfontosabb azt gondolom a címe: Összefogás. Azért tartom fontosnak, mert mi sem teszünk semmi mást, mint bárki más, aki tehet a dologért, csak annyit, hogy megtesszük azt a picit, amihez mi értünk. Saját szakmánkon belül. Azoknak is felhívja a figyelmét, akik egyébként nem érdeklődnének az iránt, hogy mi történt az ország másik végében, de ha azok, akiket ő kedvel, vagy akár csak ismer, beszélnek valamiről vagy akár énekelnek egy dalt valamivel kapcsolatban, akkor talán odafigyel, meghallgatja. És ez a figyelem valami fajta segítség irányába is elviszi azt, aki tud segíteni - mondták Zoliék, majd Bebe hozátette:

- Bármennyire is szépítjük a dolgot, itt most sok pénzre van szükség ahhoz, hogy újjáépítsük az árvíz sújtotta területet.

Az Összefogás dala az augusztus 20-i ünnepségen is nagy szerepet kap, hiszen a segélyszám hívásán kívül mindenki a tűzijáték helyszínén is adakozhat az összefogás jegyében. A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók