Műsorújság
RTL Most

Pattinsonnak nem jött be Budapest

A szexi vámpírfiú leszólta fővárosunkat, a magyar hírességek erről mondták el véleményüket egy véradáson.

Robert Pattinson a magyarok vérét szívja. A színész Návay Anikónak adott interjújában elárulta, nem szívesen térne vissza Budapestre. Tíz napos magyarországi forgatásából ugyanis azt a következtetést vonta le, hogy hazánk fiai meglehetősen furcsa emberek, és azt hiszik, hogy mindent a magyarok találtak fel. A riporter felvilágosította vámpírfiút, mi minden is kötődik magyar tudósok nevéhez, de erre a színész már csak kínos mosollyal tudott válaszolni.

- Én egyszer láttam őt a tévében, egy ilyen fiatalember, ugye? Mások által jóképűnek mondott, de hogyha ilyen csúnya dolgokat mondott az országunkról, akkor nem feltétlenül fontos ide jönni - nyilatkozta Herczeg Zoltán.

- Nagyon cuki srác, de én őt, mint férfit, sosem tudnám úgy isteníteni, mint ahogyan istenítik a fiatal lányok. A barátnője sokkal szimpatikusabb - mondta Orosz Barbi.

- Nyilván nem kell egyből ítélni egy városról, meg attól függetlenül hogy Rob egy hétig volt itt, nem hiszem, hogy minősíteni kéne a magyar embereket, a magyar habitust. De nyilván kint teljesen másak az emberek - én még nem jártam a tengerentúlon -, hát ez a véleménye - véli Brasch Bence.

Robert fővárosunk legszebb helyeit, mint például az Andrássy utat, Budapest Harlemének nevezte. Azt mondta, szerinte olyan, mintha nem is európai városban járt volna.

Akármi is legyen a pimasz Pattinson véleménye, a magyar sztárok a vérszívás helyett inkább a véradást választották. Brasch Bencétől például az Alkonyat jegyében életében először csapoltak le négy és fél decit.

- Most már utólag bevallom, hogy nagyon féltem, de nagyon aranyosak voltak a védőnénik, úgyhogy túléltem. Végülis nem volt olyan vészes, mint amilyennek gondolja az ember.

Herczeg Zoli pedig csak a jelenlétével erősítette a csapatot, ugyanis náluk családi örökség, hogy még az apró horzsolások látványa is megijeszti őket.

- A tesóm és az édesapám nem bírja a vért, és ha valakinek felsercen a bőre, akkor rendszeresen elájulnak. Most például, amikor megszületett a tesóm kisgyereke, akkor is a kórházban csak arra gondolt, hogy vért fog látni, és azonnal elájult...

Robert Pattinsontól azonban bizonyára egyikük sem ájult el, így a sápadt arcú tinisztár jobban teszi, ha behúzza a vámpírfogait, és ő is elmegy inkább vért adni. Vagy legalább utána néz, ki is találta fel a golyóstollat, amivel az autogramjait osztogatja.

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók