Műsorújság
RTL Most

Tabáni Istvánt vitorlázás közben faggattuk

Az énekes a Kékszalagra készül, és arról is mesélt, hogy nemrég kedvesével Firenzében járt.

Újra összecsaphatnak egymással a Kiscsillagok. Vásáry André mellett ugyanis Tabáni István, Varga Viktor és Végvári Eszter is elindul a júliusi Kékszalag vitorlás versenyen. István nemrég Olaszországban nyaralt, vízi jártasságot azonban nem szerzett, hiszen nem a tengerparton, hanem Firenzében vakációzott.

- Igazából a múzeumokat néztem, tehát a látványosságokat. Ami érdekelt engem, a művészettel kapcsolatban próbáltam mindent felkutatni, mindent, amit lehetett, megnézni azalatt az idő alatt, amíg kint voltam.

István nem egyedül utazott, új barátnőjével nyaralt Toszkánában. Az érces hangú, de egyúttal hiperérzékeny énekes továbbra is nagyon szűkszavúan nyilatkozik a magánéletéről.

- Van egy kedvesen, ővele voltam. Már leírták a nevét, de most nem szeretném elmondani, hogy ki ő.

Nos, utánanéztünk, így mi is elmondhatjuk Önöknek: Tabáni István barátnőjét Csillának hívják, de többet senki sem tud róla. Istvánnál sokkal nagyszájúbb Varga Viktor, aki rögtön a kezébe vette az irányítást a vitorláson.

- Megy ez, megy, nem mondd már, hogy nem megy. Néha egy kicsit szlalomozok, de ettől izgalmasabb a buli. Hajót még nem vezettem. De most már ezt is tudok, látod.

Látni ugyan nem láttuk, de szerencsére Viktor csupán matróz lesz a júliusi Kékszalagon, így talán nem futnak majd zátonyra hajójukkal. A fiúkkal szemben Eszter meglepően rutinosan mozgott a hajón, mint kiderült, nem véletlenül.

- Hajón dolgoztam sokáig, de egy kicsit nagyobb hajóhoz vagyok szokva, 300 méteresekhez. Úgyhogy ez nekem is új, hogy ilyen picike. De ott sok mindent megtanultunk. Mondjuk csomókat kötni nem tudok, de például remekül tudnék tüzet oltani, meg mindenféle drilleken részt kellett venni.

A Kékszalagon egyébként még célba érni is dicsőség, hiszen a 200 kilométer hosszú táv egy teljes napon át igénybe veszi majd az indulók erejét. Európa legnagyobb tókerülő vitorlásversenyét július első hétvégéjén rendezik majd meg, a rajtra ezúttal is a festői szépségű Balatonfüreden kerül sor. A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL most-on!

    Hasonló videók

      Legnézettebb videók