Műsorújság
RTL Most

A zenészek hisznek a dal erejében

Komonyi Zsuzsi, a Fiesta és Nyári Károly az árvízkárosultakon szeretnének segíteni.

Miskolc, majd' egy hónappal az árvíz után. Nyári Károly koncertre készül kollégáival. A színpadra lépő művészek fellépti díjukról mondanak le azért, hogy a felsőzsolcai gyerekek ismét tudjanak hová iskolába, óvodába járni.

- Én sokat szoktam jótékonykodni, ha látom, hogy jó helyre megy, és van értelme. És ennek van, mert az árvízkárosultak javára igenis kell gyűjteni, mert elképzelhetetlen, hogy valakinek a házát, a vagyonát elmossa a víz - mondta Komonyi Zsuzsi.

Az is elképzelhetetlen, hogy már megint esik. A víz, mintha még mindig nem kegyelmezne a borsodiaknak. De a koncertet szakadó esőben is megtartják. A Fiesta zenekar tagjai is a hirtelen jött vihar miatt érkeznek késve.

A fiúk az elmúlt hetekben a Miskolc környéki városokat járták, hogy megpróbálják jókedvre deríteni a szerencsétlenül járt embereket. Csordás Tibi, a zenekar énekese is átélt már hasonló árvizet gyerekkorában, így aztán tudja, milyen érzés lehet mindent elveszíteni egy pillanat alatt.

- Felénk is hordták a zsákokat, kisgyerekként elég ijesztő volt, hogy ott, ahol gyermekkoromban fociztam, meg bicikliztem, ott kézzel fogják a halakat, ez tényleg elég szörnyű dolog.

A felsőzsolcaiaknak minden segítő kézre szükségük van. Most nem zsákokat kell hordani a gátakra, hanem a lelküket kell építeni. Ezért aztán Nyári Károly a zongora hangjainak gyógyító erejével próbál segíteni.

- Úgy gondolom, hogy nagyon fontos az emberek számára ebben a helyzetben is, amiben most vannak, hogy egy lélekmasszázst kapjanak tőlem. És én ezt meg is adom nekik, remélem, hogy átsegíti a nagy bajon a felsőzsolcaiakat és Miskolc környékieket - mondta Nyári Károly.

A Fiestás fiúk is a dal erejében bíznak. És legszívesebben elűznék az esőfelhőket a környékről.
A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

    Hasonló videók

      Legnézettebb videók