Műsorújság
RTL Most

Gönczi Gábor minden trükköt bevetett

A műsorvezető Fáraóként debutált a Madách Színházban, a fellépés előtt nehezen tudta enyhíteni feszültségét.

Lehetetlennek tűnő küldetésre vállalkozott Gönczi Gábor. A Fókusz műsorvezetőjének mindössze két hete volt arra, hogy a József és a színes szélesvásznú álomkabát című darab Fáraó szerepét betanulja. Gábor majd' 20 éve zenél a Smile-lal, így rutinos előadónak számít, de úgy érezte, hogy a nagyszínház és ez a szerep kifog majd rajta.

- Beküldtek ugye a díszletbe, beöltöztetve ruhába, táncosok mögöttem, zenekar elkezdte, karmester beintett, és az a 20 év színpadi rutin, amit összeszedtem az elmúlt időszakban, az mintha soha nem történt volna meg!

Az előadás előtt Gábor minden trükköt bevetett, hogy a feszültséget enyhítse. Bejárta a színpadot még egyszer, és saját énektanárával is zárt ajtók mögött gyakorolt egy kicsit. Az újdonsült színésznek fél órája volt arra, hogy külsőleg és belsőleg is eggyé váljon szerepével. A rock and roll fáraó ekkor már csak azzal tudott foglalkozni, mi vár rá, ha felgördül a függöny.

- Ilyenkor az a kérdés, hogy fönn a színpadon, közönség előtt, melegben, feszültségben, várakozó tekintetek kereszttüzében az ember mit hoz vissza abból, amit egyébként tud...

Gábor és a társulat vastapsot kaptak az előadás végén. Fáraónk pedig még az idő múlását sem érzékelte.

- Nem tudom, milyen a hosszú taps, de én nagyon hosszúnak éreztem. Én úgy érzem, hogy ez nagyon jól sikerült, várakozáson felül, magam szempontjából is, és hát úgy tűnik, hogy a közönség is értékelte ezt!

Az énekes egyelőre négy előadást vállalt, de a siker után úgy tűnik, a színház a későbbiekben is számít Gáborra. A műsorvezető első premierjét otthon, baráti körben ünnepelte. A Reflektor riportja itt látható!A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók