Műsorújság
RTL Most

Vásáry André és Ádok Zoli matrózok lesznek

A kiscsillagok indulnak a Kékszalagon, ott voltunk az első edzésükön.

A Csillag születik felfedezettjei elindulnak a Kékszalagon. A két énekes már meg is kezdte a felkészülést a vitorlásversenyre: először az elméleti alapokat sajátították el.

André és Zoli Balatonfüreden is kiosztott néhány autogramot, egy kiránduló osztály ugyanis megrohamozta az egykori kiscsillagokat. Az elmélet után csomókötés következett a hajó fedélzetén. Zoliéknak kisiskolás módszerekkel tanították a legbonyolultabb fogásokat.

A csomózás nem ment könnyen, de a srácok később elég ügyesen vették az akadályokat. Mire kihajóztak, megismerték a vitorlás összes alkatrészét és a legfontosabb feladatokat.

- Nekem nagyon tetszik, de azért félnék kormányozni, mert az ember itt megérzi a Balaton közepén a szél és a természet erejét. Megmondom őszintén, ugyan én voltam légiutaskísérő, és azt mondják, hogy aki a repülést bírja, az a hajózást is, de esküszöm, itt voltak félelmetes pillanatok, amikor csaknéztem, hogy most mi lesz - mondta André.

Zoli és André imádják a Balatont, mindketten sok nyarat töltöttek itt barátaikkal. A kedves emlékek előtörtek belőlük, persze nem minden sztori kezdődik ugyanúgy.

- Most nem a berúgással fog kezdődni, hanem azzal, hogy egy csapattal lejöttünk a Balatonra, és én beadtam a csajoknak, hogy ha sörrel bekenik magukat, akkor nagyon szép barnák lesznek. Nos, hát jöttek a darazsak rájuk és ugráltak be a vízbe mind.

- Tényleg ez egy véletlennek köszönhető, hogy most egy hajón vagyunk, és egy hajón leszünk a versenyen is, de szerintem jó kis társaság vagyunk és mindent megteszünk, hogy megnyerjük.

A Királylányok tehát felköthetik a gatyát, az énekesek ugyanis készek kifogni vitorlájukból a szelet. Így a júliusi Kékszalag nagyon izgalmasnak ígérkezik a hírességek között. A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók