Műsorújság
RTL Most

Héder Barna gyermekei szépen fejlődnek

Lujza és Benedek mozgása rengeteget javult a Pető Intézetben, a szülők nem bánják, hogy futhatnak utánuk.

Rohan az idő a Héder családdal. A két és fél éves Benedeket alig lehet utol érni, a 14 hónapos Lujza pedig már megtette első önálló lépéseit.

Alig néhány hónappal ezelőtt Barna és Ildi komoly problémákkal szembesült: mindkét gyerek elmaradt a mozgásfejlődésben. Ma már azonban nemcsak gyerekzsivajtól hangos a Héder ház, hanem a mozgásfejlesztő foglalkozásoknak köszönhetően a trappoló lépésektől is.

- Most ért be annak a háromnegyed évnek a sok munkája, mert eddig végigsírta a foglalkozásokat, most már tényleg örömmel jár, és most már sikerül egyedül felállnia, segítséggel most már totyog. Én azt gondolom, hogy a jövő évben, tehát szeptembertől következő nyárig azért még oda fogunk járni a Pető Intézetbe - mondta Ildi.

Lujzi hamarosan a járó csoportba kerül át, Benji pedig óvodás lesz. A Héder szülők úgy döntöttek, hogy fiúkat nem szakítják el kis barátaitól.

- Benji szeptembertől kezdi el az óvodát, és az az igazság, hogy Ildi ötlete volt, hogyha már idejárt a Benji a Petőbe, akkor nézzük meg, hogy milyen az ovija, és kincset találtunk. Elfogadom a szakemberek véleményét, és azt mondom, hogyha a tökéletesen még csiszolni tudnak, akkor tegyék! - mondta Barna.

A Héder-család nagyon sokat köszönhet az intézetnek, hiszen nemcsak a gyerekekkel foglalkoznak, hanem a sportriporter anyukájával is, aki egy évvel ezelőtt egy stroke után került az intézménybe. Így Barna magától értetődően vállalta a Pető Intézet jótékonysági gálaestjén a műsorvezetői, Ildi pedig a szervezői teendőket.

A motorozó Benji és a tipegő Lujzi felhőtlen kacaja mindennél többet ér a szülők számára. És valószínűleg Barna és Ildi az egyetlen szülőpáros, akik nem bánják, ha futni kell a gyerekek után. A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók