Műsorújság
RTL Most

Harcba szálltak a sztárok

Hírességeink a Nemzeti Vágta kocsitoló versenyén indultak, a kocsiakkal mérték össze erejüket.

Rékasi Károly mintha előre tudta volna mi vár rá... A sztárcsapat még vidáman szállt ki a buszból Kocson, és igen lelkesen kóstolgatták a helyi szíverősítőt is.
A kis csapat tagai - Keresztes Ildikó, Bebe, Bárdosi Sándor, Katus Attila és Rékasi Károlya- arra vállalkoztak, hogy a Nemzeti Vágta kocsitoló versenyében indulnak el – és a helyes taktikát a kocsi szülőföldjén igyekeztek minél jobban elsajátítani.

A verseny lényege, hogy az indulók a 380 kilós szekeret minél gyorsabban áttolják a célvonalon. A sztárcsapatnak már azzal is meggyűlt a baja, hogy a rögtönzött tanfolyamon helyes irányba fordítsák a kocsit.
A helyi erős legények simán lehagyták a vendégeket, pedig jelentős előnyt adtak nekik a rajtnál. Aztán az is kiderült miért: a sztárcsapat a végére megfogyatkozott. Bebe ugyanis menet közben eltűnt...

- Az elején úgy elindultak,mint a bolondok! Megfogtam a kocsi hátulját és csúszó pozíciót vettem fel, én, mint tősgyökeres kocsitoló. Aztán úgy elhagytak, mint a franc. És akkor azt gondoltam, hogy mérjük a részidőt. De amikor megláttam, hogy mekkora távot mennek, én már abban is elfáradtam.

Kocson a fiúk egy szekér tolásában egyesítették erejüket, ám a Vágtán már ellenfelek lesznek. A sportolók a médiásokkal vívnak majd harcot, és persze beszállnak egy szekérrel a kocsiak is. A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók