Műsorújság
RTL Most

Sebestyén és Vadon killer játéka

A műsorvezetők ezúttal a Legyen Ön is Milliomosban tűnnek fel, kollégáiktól nem sok jóra számíthatnak.

Fábry Sándor újra felpörög. A Legyen Ön is Milliomos! játékmestere Sebestyén Balázst és Vadon Janit szemelte ki áldozatául a következő adásban. A két fenegyerek a komolyzenei, festészeti és csillagászati kérdésektől tart a leginkább. Ezekben a témakörökben saját bevallásuk szerint nem olyan jók, mint az arcoskodásban.

- Amíg ketten lehetett játszani, és volt segítség, volt idő, addig nem jöttünk el. Most, hogy megváltoztak a szabályok, na, most igent mondtunk. Ezzel rendkívül megszívattuk magunkat, merthogy ez egy killer játék. Rapid játék lesz, szerintem ha tudjuk, mondjuk, ha nem, kiesünk, ennyi! Itt nincs idő jópofizni, beszélgetni és szerintem megyünk a levesbe, nem Jani? - vélekedett Balázs.

A műsor készítői alaposan ismerik a fiúk gyenge pontjait, így sok jóra nem számíthatnak.

De Koltai Róbert és Ábel Anita is tart a kérdésektől. A színésznő kislánya, Luca születése óta a stresszes hétköznapokat felcserélte a nyugis, babázós mindennapokra. De arra a felkérésre, hogy "legyen milliomos", ő sem tudott nemet mondani. Anita imád csacsogni és kifejezetten utálja, ha csak 15 másodperce van egy válaszra.

- Mikor az ember otthon van a kisgyerekével, azért az egy nyugalmasabb állapot, tehát ott mondjuk a stressz annyi, hogy tele van-e a peló vagy nincs. Hát most tele van, csak nem a gyereknek!

Csepregi Éva és Bach Szilvia is jobban szeretik, ha nem sürgeti őket senki és semmi. A humoristát könnyű kihozni a sodrából, az énekesnő pedig rosszul tűri, ha egy férfi bármiben is korlátozza őt. Fábry persze tudja, mivel lehet zavarba hozni a hírességeket, és ez általában sikerül is neki... A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riprotjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Még több Legyen Ön is Milliomos! itt.

Legnézettebb videók