Műsorújság
RTL Most

Királynők a fedélzeten!

Dobó Ági és Kaló Jennifer indulnak a Kékszalagon. Elkísértük őket egy edzésre.

Vízre szálltak a Királynők. Magyarország legszebb lányai Balatonfüreden kezdték meg a felkészülést az idei Kékszalag vitorlásversenyre, amit mind a ketten nagy izgalommal várnak.

- Nagyon jól érzem magam most itt, nagyon közel áll hozzám ez a világ, a vízi sportok. Én magam is vízparton nőttem fel, mondjuk folyóparton, a Tiszánál, de mindent szeretek, ami vízzel kapcsolatos, így a vitorlázást is.

Kaló Jennifer és Dobó Ági mindketten sportos lányok és imádják a Balatont, ezért igazán testhez álló számukra a verseny. Csak úgy, mint Ági, Jennifer is a víz szerelmese, korábban versenyszerűen szinkronúszott.

- A párom is nagyon-nagyon lelkes, és neki már korábbi tervei között szerepelt, hogy megtanul vitorlás hajót vezetni. Úgyhogy nagyon lelkes és örült, hogy megnyertem ezt a versenyt, mert az egyik nyeremény ugye ez volt, hogy kaptunk egy vitorlás oktatást. Mondta, hogy mindenképpen szeretne ő is részt venni - árulta el Ági.

Úgy néz ki, sikerül is neki, a szervezők ugyanis beleegyeztek, hogy Csaba is a legénység tagja lehessen. Jennifer azonban egyedül vág neki a megmérettetésnek.

Miss Earth Hungary nagy mestere a vízi sportoknak. Bár a vitorlás irányításával néha meggyűlt a baja, a jó széllel régóta jóban van a szépségkirálynő.

- Pár évvel ezelőtt elkezdtem szörfözni, és az első élményeim itt voltak a Balatonon. A szörfdeszkám, hát nem mondhatni csajosnak, mert tűzpiros és az elején egy fekete halálfej van.

A lányok az első próbakör után megtanulták helyesen kikötni a hajót és még a helyiekkel is összebarátkoztak. A Kékszalag legszebb matrózlányai egy újabb kellemes balatoni élménnyel gazdagodtak az edzés során és már alig várják az éles küzdelmet a nyílt vízen. A Reflektor riportja itt látható!


A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

    Hasonló videók

      Legnézettebb videók