Műsorújság
RTL Most

Ádok Zoli nem árul zsákbamacskát

Az énekes-táncos sokáig játszotta Berlinben a Macskákat, ezúttal új szerepben domborít, itthon.

Ádok Zoli nem cicázik! Legalábbis a sminkeléssel. A táncos-énekes ugyanis Berlinben már másfél évig játszotta a darab különböző macska figuráit, így már nagy rutinja van a maszk elkészítésében. Ezúttal azonban olyan karaktert kapott, amelyiket eddig még sosem alakított.

- Mindig is vágytam arra, hogy ezt a szerepet eljátsszam, ez a Ben Mickering és a Mindlevery duettes macska, akik állandóan lopkodnak és pimaszok. Már Berlinben tetszett ez a szerep, ami olyan vidám, mókás, és nagyon örülök, hogy megkaptam.

Zoli útban a színház felé a kocsiban beskálázik, a sminkjét nyolc perc alatt felteszi, mindig profin felkészül, mégis izgul még kicsit a hazai előadások előtt. A magyar nyelv viszont megkönnyíti a dolgát, hiszen németül játszani kint nem volt könnyű.

Zolit Berlinben egymillió ember látta macskajelmezben, most pedig a magyar közönség előtt domborít. Teljesítményével pedig már bebizonyította, hogy nem árul zsákbamacskát. A Reflektor riportja itt látható!A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók