Műsorújság
RTL Most

Ringből az iskolapadba és a focipályára

Kovács Ági beszervezte bunyósainkat egy barátságos mérkőzésre: a TF tanáraival mérték össze erejüket.

Kovács Ági sajtósként lubickol az ötletekben. Megszervezett egy barátságos focimeccset a Testnevelési Egyetem olimpikon hallgatói és a tanárok között. Kovács Kokó István, Erdei Zsolt és Balzsay Károly kézügyességüket már bizonyították, de most a lábaké volt a főszerep.

A két profi ökölvívó, Balzsay, Erdei és a volt bokszoló, Kokó eltérő taktikát alkalmazott a tanárokkal szemben.

- Focizni nem tudok, de megpofozom őket, jó? - kérdezte nevetve Madár.

- Ilyen eszembe sem jut, fölmegyek a pályára, kikapcsolok, el is felejtem, hogy ők tanárok, egy ellenfél és le kell őket győzni - mondta Balzsay.

- A tisztelet megvan mindenféleképpen, már csak azért is, mert a vizsgaidőszak kellős közepén vagyunk, és még csak a felén vagyok túl. Én személy szerint és a többiek is még nyögdécselnek-bukdácsolnak ezen az éven, a hosszabbított vizsgán, de hát a mérkőzésnek még nincs vége, úgyhogy lehet, hogy a végén még örülni fogunk - mondta Kokó.

Kovács Ági helyzete sem volt könnyebb, hiszen a szíve kétfelé húzta.

- Abban az érdekes helyzetben vagyok, hogy ugye én is olimpikon vagyok, és ilyen szempontomból az olimpikonoknak drukkolok. Viszont a TF–en dolgozom, mint kommunikációs referens, úgyhogy csak azt tudom mondani, hogy győzzön a jobbik!

Végül az olimpikon diákcsapat Kokó hosszabbításban adott gólpasszával 5:4-re győzött. Azt azonban tudják, hogy az igazi győzelem az lesz, ha a diploma a kezükben lesz. Balzsay sportmanager, Erdei pedig szakedző lesz, ha elvégzi az egyetemet.

- Ugyan volt egy hosszabb pihenőm, egy hosszabb halasztásom, amíg profiként tevékenykedtem Hamburgban, most ismét beálltam a csatasorba. Szeretném a szakedzőit letenni, aztán pedig edzősködni.

Erdei Zsolt sorsa továbbra is bizonytalan, az néhány hónap múlva dől el, hogy egyáltalán újra ringbe szállhat-e. De az már biztos, hogy Madár a szorító közelében marad, mert ha nem is versenyezhet, edzőként biztosan felveszi majd a kesztyűt. A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók