Műsorújság
RTL Most

Előrelátó hírességek

A sztárok tudják: jobb félni, mint megijedni, ezért figyelnek az egészségükre.

Hujber Feri megnyugodott. A Reggeli műsorvezetője a Madách Színházban tartott szűrésen vett részt, és a vérnyomása miatt először aggódott kicsit. Feri értékei korábban ugyanis magasak voltak, akárcsak édesapjának. Feriben sokszor felment a pumpa, amióta azonban családja van, sokkal jobban oda figyel magára.

- A vérnyomás most rendben volt, a cukor rendben volt, a koleszterin volt magas, most át kell állítanom magam egy olyan étkezésre, ami nagyobb részt szárnyast és halat tartalmaz.

Nemcsak a színészeknek, hanem a televíziós műsorvezetőknek is stresszes az élete, ezért a sorba Barabás Éva is beállt. Bár eddig is sportolt a Fókusz műsorvezetője, január óta még jobban figyel magára. Edzővel fut, készül az Ultra Balaton versenyre, kutyáival egy órát sétál naponta, és rengeteg vizet iszik. A sok mozgásnak meg is van az eredménye, hiszen az műszerek jó értéket mutattak.

- Szeretnék innnetől kezdve rendszeresen szűrésre járni, ez is a fogadalmam része volt. Én most azért örültem, hogy el tudok jönni, és az alapszűréseket elvégezni. De egy teljes menedzser-szűrést szeretnék most, nagyon fontos, mert mind a két oldalról anyai és apai ágról is veszélyeztetett vagyok.

Évi időben felismerte, hogy meg kell előzni a bajt, és ezzel csökkenteni lehet a rizikót. Az első lépés mindehhez, hogy rendszeresen figyeljük magunkat, hiszen jobb félni, mint megijedni. A Reflektor riportja itt látható!


A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók