Műsorújság
RTL Most

Udvaros és Nagy-Kálózy fiatal fiúkat csábít

Szente Vajk és Kovács Lehel Herendi Gábor utasítására adja be a derekát a vonzó színésznőknek.

Szente Vajknak és Kovács Lehelnek nincsen kisebbségi komplexusa. Noha termetre egyikük sem férne be egy kosárlabda csapatba, a lányok csak ritkán pattintják le őket. Ők ugyanis romantikával és humorral hódítanak.

A fiúkra egyébként már ritka nevük miatt is oda kell figyelni, ám most egy ideig mindkettejüket Benjaminnak hívják majd. A Madách Színház Diploma előtt című darabjában ugyanis felváltva játsszák azt a szerepet, ami annak idején – a szintén csak 166 centi magas – Dustin Hoffmannak világhírnevet hozott. Az előadásban most nem énekelnek, de Vajk a kedvünkért megírta a film jól ismert betétdalának azt a változatát, ami róluk szól.

Lehel végül mégsem hagyta cserben kollégáját. Közösen énekelték el a frissen készült szerzeményt annak a két színésznőnek, aki a darabban Mrs. Robinsonként elcsábítja őket. Udvaros Dorottya és Nagy-Kálózy Eszter jó pár évvel diploma után is letagadhatna egy évtizedet. Remek formájukat viszont más-más dolognak köszönhetik.

- Ellentétben Mrs. Robinsonnal nekem van hivatásom, még mindig van egy csomó célom, amit szeretnék megvalósítani, még egy csomó szerep van, amit szeretnék eljátszani, szóval még sok minden van előttem - árulta el Udvaros Dorottya.

- Gyerekkoromban atletizáltam, nekem a legegyszerűbb volt felvenni a futócipőmet és mentem és futottam, ez átmosta az embert mindenhogyan. Tehát egyszerűen kitisztította a lelkemet is, most pedig elkezdtem jógázni - mesélte Nagy-Kálózy Eszter.

A színpadon Dorottyának Lehel, Eszternek pedig Vajk a párja. Aki pedig minden léptüket vigyázza, az Herendi Gábor, aki filmjei után most először rendez színházban. Gábor az épületben ugyan kezdetben gyakran eltévedt, a világhírű sztorit viszont magabiztosan vezényelte le, ami nem is csoda: végül is, ha úgy vesszük, Robinsonék története is csak valami Amerika. A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók