Műsorújság
RTL Most

Végvári Esztert is felkarolta Szirtes tanár úr

A Jézus Krisztus Szupersztárban sok veterán színész mellett Eszter is helyet kapott.
Újabb nagy dobásra készül Szirtes Tamás. A rendező az egyik legnagyobb klasszikust tűzte színháza műsorára, és a létező összes színészét megmozgatja a Jézus Krisztus Szupersztárban. A nagyszabású musicalben nem csak a tapasztalt profik kaptak szerepet, hanem olyan új arcok is, mint a Csillag Születikben feltűnt Végvári Eszter vagy Ádok Zoli.

A tanár úr tehát nem csupán tehetségkutató, hanem foglalkozik is a felfedezett kiscsillagokkal. Szirtes Tamás szívén viseli a csiszolatlan gyémántok sorsát és mindenkit arra biztat, hogy merjen nagyot álmodni.

- Aki igazán komolyan gondolkozik a saját sorsa felől, készül, és valóban ezt a pályát akarja élethivatásszerűen űzni, azt előbb-utóbb megtalálja egy színház, vagy ő megtalál egy színházat.

Ahogy a Madách megtalálta Zolit és Esztert is. A dolog érdekessége, hogy az elmúlt tíz évben a két kiscsillag pályája gyakorlatilag kis fáziskéséssel teljesen megegyezik.

- Én a Macskákat csináltam Berlinben és utána mentem hajóra, utána én is kimentem külföldre, aztán hajóra mentem dolgozni én is. Igen, és én az első Csillag Születikben tűntem fel, te pedig a másodikban. Aztán a Zoli leszerződött a Madáchba és most én is itt vagyok.

Eszter a három démon egyikét alakítja és már nagyon izgatott. Zoli pedig ezúttal nem a szokásos jófiú szerepében tűnik fel - Heródest fogja játszani.

- Nagyon várom már, mert eddig mindenki egy ilyen nagyon kedves fiúnak ismert meg, és ez a szerep egy negatív figura. És meg szeretném mutatni, hogy van bennem agresszió és indulat is, amit ebben a szerepben ki tudok élni.

Az újabb Webber darabon tehát már dolgoznak a művészek, minden bizonnyal ez is óriási siker lesz. És nem utolsó sorban egy reménysugár azoknak, akik a közelgő X-Faktorban szerepelnek majd. A Reflektor teljes riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

    Hasonló videók

      Legnézettebb videók