Műsorújság
RTL Most

Néha az élsportolók is kirúgnak a hámból

Vannak, akik igazi partiarcok, de ők sem viszik túlzásba, hiszen első a sport!

Olimpikonjaink nem űznek sportot a bulizásból. Egy sport-party kedvéért összeröffent büszkeségeink színe-java, ahol focista, úszó és evezős együtt bulizott. Kammerer Zoltán és Kucsera Gábor együtt érkeztek, kiderült róluk, hogy a folyadékról csupán a hajóban vélekednek egyformán.

- Én olyan csendesebben, lassan szoktam bulizni. Nagyon keveset szoktam inni, nagyon ritkán iszom, ma főleg, mert kocsival jöttem. Nem vagyok az a tipikus partiarc, mint Kucsi, inkább olyan csendesen, szolidan, öregember módjára - árulta el Kammerer.

- Olyan nem fordulhat elő, hogy több pia csússzon le a kelleténél. Most felkészülés van, erre azért odafigyelünk, vasárnap utazunk egy három hetes edzőtáborba Sevillába - mondta Kucsi.

Mackóalsót nem, verejtéket azonban láthattunk a partin, hiszen sokak a táncparketten, egyesek pedig a pókerasztalnál izzadtak meg. Czene Attila feleségével az oldalán nézett farkasszemet Fortunával, és elárulták, hogy már nem igazi buli-huligánok, de azért a családalapítással még várnak egy kicsit.

Polgár Krisztától és Tücsitől megtudhattuk, hogy a királylányok bizonyára a levegőtől fogynak, mert egy ideje ellustálkodják az edzéseiket. Egy tuti tippjük azonban van a biztos fogyásra.

- Az idegességtől fogyunk a legjobban, ezt tudjuk sajnos, főleg a nők, úgyhogy szerintem fél kilót lehet fogyni egy pókerjátszma alatt. Az a baj, hogy azt mondják, a nevetéstől viszont hízni lehet és egy pókerasztalnál, ha jó a társaság, akor elég sokat lehet kacagni.

Csisztu Zsuzsa mint mindig, férjével, dr. Ketskés Norberttel érkezett. Az egykori tornász nagyon élvezte, hogy régi barátai között lehet. A házaspárt rengeteg partin lehet viszont látni, és mint általában, most is összeöltöztek.

- Alapvetően nem szoktuk olyan nagyon elengedni magunkat. Jó zene és tánc bőven belefér, de nem mondanám, hogy azok a kifejezett partiarcok vagyunk. Szerintem mióta a közös életünk tart, azóta megválogatjuk a közéleti eseményeket.

Bár sportolóink szerénykedtek, azért az étel-ital most megtette a hatását. Azt pedig biztosra vehetjük, hogy az élvonalban még mindig a sport az első. A Reflektor teljes riportja itt látható!


A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók