Műsorújság
RTL Most

A Barátok közt sztárjának nincs titka Edit előtt

Berényi Miki gonosz testvér, Szőke Zoltán azonban nem olyan, mint karaktere.

Szőke Zoltán egy cseppet sem hasonlít az általa megformált ármánykodó Miklósra. Az újvidéki színész estéről estére elhiteti a nézőkkel, hogy ő világ leggonoszabb testvére. A valóságban azonban Zoltán számára nincs fontosabb a családnál. Öt évvel fiatalabb húgával a korkülönbség miatt gyerekként még nem volt szoros kapcsolatuk. Tíz évvel ezelőtt azonban, amikor Edit Szerbiából a magyar fővárosba érkezett, egy ideig Zolinál lakott. A két testvér ekkor egymásra talált.

- Hirtelen tíz évvel ezelőtt, egymásra voltunk utalva, távol voltak a szüleink. És tényleg maximálisan mindenben segített, mintha apaszerepet vállalt volna még pluszban - árulta el Edit.

Húga szerint, Zoli a legdolgosabb kisfiú volt a világon. Folyton fúrt-faragott vagy szerelt valamit. És persze igazi nagy bátyóként sokat vigyázott Editre. Nincsenek titkaik egymás előtt. Vagy még nem tudnak róla...

Saját bevallásuk szerint mindketten önfejűek és rendmániásak, így jól megértik egymást. Igyekeznek a lehető legtöbb időt együtt tölteni. Zolira persze azért hatott Berényi Miklós karaktere. De egy kis piszkálódás, szekálás mindig belefér. Bár ez testvérek közt is inkább barátságos, mint ellenséges.
A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Még több Barátok közt itt.

Legnézettebb videók