Műsorújság
RTL Most

Bánfalvy tudja a hosszú házasság titkát

Ági Rékasi Károllyal is megosztja, amit tapasztalt, mindezt a közös siker érdekében teszi.
Bánfalvy Ágnes ismeri a jó házasság titkát. A színész-rendezőnő férjével, Horváth Csabával 16 éve kötötte össze az életét. A páros szenvedélye azóta sem enyhült. Ma is mindent együtt csinálnak, még a munka sem választja el őket egymástól, hiszen Csaba producerként vagy rendezőként mindig figyelemmel kíséri és segíti Ági munkáját. Vita persze azért előfordul.

Csaba még azt is elnézi feleségének, hogy néha mással csókolózik. Persze csak a színpadon! Ági ugyanis nagy feladatra vállalkozott. A Figaro házassága című darabot rendezőként viszi színre, és a nehézség abban rejlik, hogy ő maga is játszik a darabban. A színész-rendező azt azonban elismeri, hogy Rékasi Károlyt nagyobb kihívás elé állította. Kari ugyanis Gigi lányával egyidős színésznővel, Bugár Annával csókolózik.

Ági persze nem bízza a véletlenre a csókjelenet sikerét. Bár a színésznő már itthon él, még mindig sokat utazik Amerikába, ahol rengeteg barátja van. Az egyik filmes kollégája szerint Rékasinak kell egy kis Hollywoodból hozott szerencse.

Ági szerint a közönségsiker nem maradhat el, hiszen az érzései azt súgják, hogy ez a darab legalább olyan jó alapokra épül, mint az 1978-as Abigél, ami meghozta Bánfalvy számára az ismertséget.

A családias hangulat jó ómen a sikerhez. Akárcsak az, hogy Ági tudja, az életnél nagyobb rendező nincs, így a Figaro házasságához a színésznő sok ötletet merített saját életéből. A hosszú és boldog házasság titkát azonban férje, Csaba árulja el: „Én nem járok vele a barátnőivel megbeszélni, amit ők beszélnek meg, ő meg nem jár velem lábteniszezni, ez a helyzet.” A Reflektor teljes riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók