Műsorújság
RTL Most

Hajdu Steve 45-ös tűsarkúban tipeg

Hujber Feri Hajdu Steve alázatos szolgájává vált, nagyon szép párt alkotnak a Producerekben.
A pedáns Hujber Feri, a női ruhában feszítő Hajdu Steve házvezetője lett. Persze csak a Producerek című musicalben, melybe mindkét színész most ugrott be, új szereplőként.

– Egy párt alkotunk a színpadon. Ez már második alkalommal történik meg itt a Madách Színházban, először a Spamalotban, aztán nem tudom milyen ötlettől vezérelve egyszer csak belekerültünk a Producerekbe is, és jól működünk, úgyhogy nincs semmi gond – mondta Hujber Feri a Reflektornak.

Hacsak Steve rúzsozási technikáját nem vesszük annak. A színész egyébként nem bánja, hogy női sminket kell viselnie az előadásban, egyéb csajos dolgokkal viszont már nehezebben barátkozik. Például a magassarkúval, amit külön csináltatni kellett a számára, 45-ös méretben.

– Azért szűkebbre van egy női cipő véve, mint egy férfi, úgyhogy mostmár megértem a feleségemet, meg a többi nőt, aki elmegy buliba magassarkú cipőben és utána mindig masszírozni kell a lábukat, mert annyira összetöpöríti meg összenyomkodja az ember lábát ez a szűk magassarkú cipő, hogy tényleg fáj a lábam utána.

Még szerencse, hogy Szirtes Tamás rendező nem lábméret alapján választja ki a szereplőit, így Steve-ék most az egyik legsikeresebb zenés darabban játszhatnak. Pedig eredetileg mindketten prózai színészek, még zeneiskolába sem jártak gyerekként. Feri viszont gyűjtötte az operetteket és musicaleket kiskorában.

– Mindig megpróbáltam a legnehezebb számokat elénekelni, vinnyogtam mint valami őrült, és mindig leállítottak, hogy hagyd ezt, neked ez nem kell, inkább beszélj, vagy írd le...

Úgy látszik, az évek meg a rutin jót tettek Feri hangjának. Mi pedig babonából csak kéz- és lábtörést kívánunk a két színésznek a beugráshoz. A Reflektor teljes riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók