Műsorújság
RTL Most

Hittérítő és csendesen vallásos celebek

Madonna óta sokkal többen hódolnak a kabbalának, a hazai sztárok azonban nem hirdetik saját igéiket.
Bár már 800 éve véget értek a kereszteshadjáratok, és 450 év telt el a vallásháborúk kora óta, napjainkban ismét csatasorba álltak a hitharcosok. A különböző egyházak nevében megvívott csatáknál ezúttal nem papok és igehirdetők szónokolnak, a proféták a celebvilág berkeiből kerültek ki.

Míg külföldön tombol az angyalok és démonok harca, a hazai sztárvilágban nem kongatnak vészharangot. Békésen együtt tud élni katolikus, kabbalah-hívő és buddhista. Szandi hithű katolikusként él. Házasságot is a keresztény szokások szerint kötött, otthonát minden évben megáldják, és gyermekei nevelésében is fontosnak tartja a vallásos szellemet.

Most, hogy Kristóf Tel-Avivban él, el tud merülni a kabbalában, ami napjainkban reneszánszát éli, hála a modern próféta, Madonna futásának. Világszerte egyre többen hordják csuklójukon a jelképpé vált vörös fonalat. A karkötőként hordott szalag egyébként a kabbala órákon megtanult értékekre emlékezteti a hívőket.

Ábel Anita nem egyedül lépett a buddhizmus ösvényére, férje is követte ezen az úton. A válaszkeresések közben igyekeznek egymásra és saját magukra is jobban odafigyelni. 16 hónapos kislányukra azonban nem szeretnék ráerőltetni világnézetüket. A Reflektor teljes riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók